Magični omoti dnevnika

Dnevnici su po sebi već tajanstveni i bajkoviti, a kada su ukrašeni na ovakav način to već zaslužuje jednu posebnu kategoriju i možemo ih slobodno nazvati malim umetničkim delima.

Magicni-omoti dnevnika

Čeprkajući po neotkrivenom blagu Etsy sajta čovek često naiđe na nevorovatno kreativna otkirića koja vas ostave bez daha idejom, realizaijom i originalnošu. Kao neko ko stalno nosi sveske i rokovnike uz sebe koje brižno ispunjavam novim idejama i tekstovima, potraga za lepim sveskama i rokovnicima se nikad ne završava. Dnevnike sam, nažalost, odavno prestala da pišem, što je mislim i bila ideja vodilja autorke koja je dizajnirala ove prelepe rokovnike, no to nije razlog da sebe u perspektivi ne počastim jednom ovakvom sveskom koju ću prilagoditi svojim potrebama.

Aniko Kolesnikova ili My Mandarin Ducky, kako glasi naziv brenda, je talentovana umetnica koja pravi nakit, kutije i druge sitnice od gline. Ono što je najviše privuklo moju pažnju i ostavilo me bez teksta su pomenuti dnevnici. Na fotografijama možete videti svo bogatstvo detalja i slojevitost radova pa i ne čudi zašto su rokovnici tako bajkoviti i predivni.

Magicni-omoti-dnevnika2

Magicni-omoti-dnevnika3

Magicni-omoti-dnevnika9

 

Magicni-omoti-dnevnika4

Magicni-omoti-dnevnika6

Magicni-omoti-dnevnika8

Magicni-omoti-dnevnika7

Magicni-omoti-dnevnika5

Share