KUPAĆI KOSTIMI KOJE ĆEMO NOSITI OVOG LETA

O da, konačno su pred nama dani izležavanja na plaži, kupanja u moru i bazenu i odmaranja na suncu. Pri pomisli na udaranje talasa o naše noge, rashlađenje vodom sa jezera ili okeana, i miris hlora iz bazena, odmah smo rešili da utvrdimo kakvi nas trendovi očekuju ove sezone što se tiče kupaćih kostima. Pogledajte naš izbor i spremite se za vrele letnje dane

KUPACI-KOSTIMI-KOJE-CEMO-NOSITI-OVOG-LETA-27

JEDNODELNI KUPAĆI KOSTIM

Komadi kupaćih kostima mogu da dolaze u svim oblicima i veličinama, ali jedan od najdominantnijih trendova upravo jeste jednodelni kostim. Ovi modeli su preplavili i modne piste kao najava obnove trenda svih prethodnih godina, ali ovog puta u mnogo luđim izdanjima.

KUPACI-KOSTIMI-KOJE-CEMO-NOSITI-OVOG-LETA-4

Hej, pa oni čak mogu da se vide i s dugim rukavima ili bretelicom samo na jednom ramenu. Ako ste poželeli da se vratite u detinjstvo, zamislite samo jednodelni kupaći kostim sa karnerima na bretelama … e pa i to je ovogodišnji trend. Najlepše od svega je što možete da ga nosite uveče i kao bodi uz neki dobar šorts ili suknju. Izgledaćete izvrsno.

KUPACI KOSTIMI KOJE CEMO NOSITI OVOG LETA 3

KUPACI KOSTIMI KOJE CEMO NOSITI OVOG LETA 2Naravno, ako želite da ovo leto bude u duginim bojama koje popravljaju raspoloženje i privlače pažnju, plus imaju vibraciju osamdesetih, Amapo jednodelni kostim morate pogledati u tom slučaju. Komadi sa nautičkom temom i bojama mornarice pojavili su se na Maxim pisti, a koje leto ne nosi trend ovih boja?

KUPACI-KOSTIMI-KOJE-CEMO-NOSITI-OVOG-LETA

KUPAĆI KOSTIMI SA ISEČCIMA

Ovo je sasvim sigurno jedan od vodećih trendova za 2016. godinu. Delovi tela su ogoljeni kroz strateški postavljene kose crte i rupe, koža se ističe više nego inače iako se i dalje najvećim delom drži materijal. Dvodelni ansambli su viđeni na reviji Tori Praver, gde je pupak možda bio pokriven, ali je rez na nogama bio visok tako da telo izgleda kao izvajano. Visoke gaćice koje imaju otvore na bokovima su takođe potpuni hit ako želite da istaknete svoje vretenaste kukove, dok se za gornji deo predlaže nešto jednostavnije i manje upadljivo. Ovakvi kupaći kostimi su pravi pogodak bili iz jednog ili dva dela i ističu vaše adute, a pokrivaju suprotno.

KUPACI-KOSTIMI-KOJE-CEMO-NOSITI-OVOG-LETA8

KUPACI KOSTIMI KOJE CEMO NOSITI OVOG LETA 7

KUPAĆI KOSTIMI SA PERTLAMA

Vezivanje kupaćeg kostima i pertlanje na grudima daje kupaćem kostimu seksi notu i atrakciju. Uz jednodelni kupaći kostim, s dugim rukavima i pomenutim pertlama upecaćete mnoštvo pogleda na sebi.

KUPACI-KOSTIMI-KOJE-CEMO-NOSITI-OVOG-LETA-9

Druga varijanta je dvodelni kupaći gde pertle na bokovima možete vezati u mašnicu, kao i na grudima i izgledaćete slatko i neodoljivo. Vi birate: devojčica i slatkica ili zavodnica i atrakcija.

KUPACI-KOSTIMI-KOJE-CEMO-NOSITI-OVOG-LETA-8

KUPACI KOSTIMI KOJE CEMO NOSITI OVOG LETA 5

DUBOKE GAĆICE

Jedan od najčešće viđenih trendova ovih komada jesu upravo duboke gaćice u kupaćim kostimima kako na pistama Majamija tako i pistama Sao Paola.

KUPACI KOSTIMI KOJE CEMO NOSITI OVOG LETA 10

Iako znamo da će većina vas pomisliti da je ovo trend iz 2015. i da baš nije laskav za nošenje čak i ako imate ravan stomak…razuverićemo vas. Naime, ako pogledate revije Mara Hoffman i Salinas i sami ćete uočiti neodoljivost i nosivost ovog dela. Na primer na Salinas reviji uz živo narandžastu boju duboke gaćice baš izgledaju zabavno i primamljivo.

KUPACI KOSTIMI KOJE CEMO NOSITI OVOG LETA 12

ZATVOREN VRAT

Seksepil, elegancija, odmerenost i samouverenost je ono što se dobija nošenjem ovakvih gornjih delova. Njihovi oblici i dizajn izgledaju neobično, a nota ostaje ista. Dok je vrat zatvoren, pertlama otvoren dekolte napraviće svoj balans i dovesti do usijanja predstojeće leto.

KUPACI KOSTIMI KOJE CEMO NOSITI OVOG LETA 20

KUPAĆI KOSTIMI SA PRINTOM

Print kupaći kostimi su nešto što se najčešće vidi svake sezone, bili to jednodelni, dvodelni, kupaći kostimi s dubokim gaćicama i drugo.

KUPACI KOSTIMI KOJE CEMO NOSITI OVOG LETA 21

Pintovi sa trouglovima približniji sportskoj verziji s cvetovima nasuprot crnoj pozadini na Acacia reviji su jedan od primera kako print izgleda zanimljivo i privlačno. Mnoštvo pruga pokazalo je svoju lepotu na Blush by Gottex kolekciji. Ovaj trend se pojavljuje i na komadima s dugim rukavima poput Belusso, Luli Fama i slično. S ovim trendom sasvim sigurno nema promašaja, na vama je samo da odlučite o obliku.

KUPACI KOSTIMI KOJE CEMO NOSITI OVOG LETA 22

KUPAĆI KOSTIMI RETRO DIZAJNA

Dati trend je bio popularan u nekoliko poslednjih sezona, ali je popularan i u ovoj. Mi smo ustanovili da retro stil nikad nije napustio pistu i da je pravi pogodak i u izboru kupaćeg kostima.

KUPACI KOSTIMI KOJE CEMO NOSITI OVOG LETA 23

Ove sezone je najbolje što će retro trend obuhvatati mnogo svetlih boja i poprilično koketan stil. Ističe vaše bokove i daje pravi damski šmek. Salinas retro kupaći kostimi daju ležernost svojom narandžastom bojom i što je najdivnije za one koji nisu uspeli da skinu stomačić od zimus, prikrivaju ga odlično, kao i većina kostima u ovom stilu.

KUPACI KOSTIMI KOJE CEMO NOSITI OVOG LETA 24

KUPAĆI KOSTIMI S RESICAMA

Ovo je sigurno pravi izbor za one koji ovog leta žele da izgledaju šašavo, zabavno, opušteno i šik. Bilo da su resice na gornjem delu ili poput suknje padaju s donjeg dela, u ovakvim modelima izgledaćete kao neko ko je uvek spreman za zabavu i veseo je.

KUPACI KOSTIMI KOJE CEMO NOSITI OVOG LETA 25

SPORTSKI KUPAĆI KOSTIMI

Naravno, s njima moramo završiti sagu o letnjim trendovima, jer upravo je ovaj trend popularan uvek. Bilo da ste mladi, stariji, opušteni, mišićavi ili ne, u ovom opusu ćete definitivno pronaći nešto za sebe. Jednostavnost oblika ovih kupaćih kostima upravo pomaže u prikrivanju nedostataka, dok izborom živih boja dajete veselu i opuštenu notu izboru vašeg komada. Ovo je pravi izbor za one koji žele da izgledaju kao da su se cele zime u teretani spremali za leto, kao i za one koji to svakako jesu radili.

KUPACI KOSTIMI KOJE CEMO NOSITI OVOG LETA 26

Share