Kad tenisice zavladaju street style fotografijama

„Ružne”, visoke, niske, redizajnirane, „old school”, za trčanje ili za „šminku” tenisice su i ove sezone potvrdile svoj kultni status u gotovo svim kolekcijama high street brendova.

Osim modela koje nitko ne bi nosio, ali se o njima piše (čitaj: „ružne” tenisice jednostavno ove sezone nemaju premca), klasičnih, kožnatih, bijelih lifestyle modela (i nepreglednog broja njihovih povoljnijih inačica), ove sezone veliku pažnju privlače modeli sa životinjskim print motivima, ali i oni izrađeni kombinacijom kontrastnih tekstura.

Koža, kao ključni materijal svih Guliver kolekcija, u kombinaciji s teksturalnim panelima izrađenim od pliša, metalnim detaljima ili dodacima izrađenim od „kontrastnih” materijala, još jednom pokazuje koliko ovaj domaći brand prati europske, ali i svjetske modne trendove. Kao i kod nedavno predstavljenih modela cipela izrađenih od pliša i kod tenisica dominiraju zagasiti tonovi – od bordo crvene i tamno-plave nijanse, preko maslinasto-zelene, do klasične crne. Ono što ovu kolekciju čini zanimljivom, osim toga kako se kod svakog modela ručno šivaju đonovi, upravo je igra detaljima pa modelima dominiraju duge vezice koje imitiraju sveprisutne mašne, poznate i iz proljetne Guliver kolekcije tenisica; kontrastni kožnati detalji lakirani do visokog sjaja; paneli na srednjem i stražnjem dijelu izrađeni od pliša istog tona.

Osim like/wear/share opcije kupovine novih modela tenisica iz Guliver kolekcije na web shopu guliver.hr.

Share