Instagram profili sa dizajnerskim potpisom

Instagram je odavno prestao da bude mreža namenjena samo za deljenje fotografija sa prijateljima, sada je najefikasnije sredstvo za promociju biznisa. Više ne morate da čekate zvaničnu najavu kolekcije, samo uđite na profil željenog dizajnera i delić nove kolekcije ili nacrt novog projekta je tu, bilo da se radi o modnom ili industrijskom dizajnu, enterijeru ili arhitekturi. Ovog puta vas putem Instagrama vodimo kroz svet tekstura, boja, materijala, nameštaja i tapiserija.

@jonathanadler Jonathan Adler

Instagram profili sa dizajnerskim potpisom

Ako biste da zavirite u šareni svet Jonathana Adlera obavezno posetite oficijalni Instagram nalog ovog dizajnera. O Džonatanu smo vam pričali nedavno ovde. Na njegovom nalogu moći ćete da vidite ekskluzivne „gvir“ fotografije koje pokazuju nove kolekcije, fotografije perfektno stilizovanih enterijera, Adlerov psić (Jonathan i njegov tim svoje pse shvataju veoma ozbiljno, čak kao najbolje poslovne partnere kada se radni sati oduže) i privatne fotografije iz detinjstva ili sa putovanja.

@designsponge Design Sponge

Instagram profili sa dizajnerskim potpisom 2

Grace Booney stoji iza sajta i Instagram naloga simpatčnog imena – Design Sponge. Ovo je jedan od onih profila čiju ćete svaku fotografiju upijati poput sunđera. Puno fotografija fenomenalnih podova iz ptičije perspektive pod dobro poznatim tagom #fromwhereistand, najrazličitiji predmeti poput kreda, posuđa ili kolača postavljenih na ravnoj podlozi, šabloni oslikani vodenim bojama, cveće, psi i enterijer. Zato je ovo sajt i Instagram nalog koji ne smete zaobići ukoliko uživate u dobrom dizajnu. Inače, Grace priprema svoju drugu knjigu koja je najvljena za 2016. godinu a kratak opis na njenom Instagramu kaže da je namenjena krativnim ženama. Zanimljivo!

 @creativeoffices Creative offices

Instagram profili sa dizajnerskim potpisom 3

Ako razmišljate da preuredite svoj radni prostor ideju potražite na profilu Cretive offices. Među nekoliko stotina kreativnih radnih kutaka sigurno ćete pronaći neki koji vam odgovara, bilo da se radi o manjem ili većem prostoru ili čak sobi za sastanke. Pronađite ideju kako da oplemenite svoju kancelariju zidnim ukrasima, zelenim biljkama ili samim kancelarijskim priborom koji vam može poslužiti kao dekoracija samo ako odabere pravu boju i dizajn. U takvom prostoru produktivnost je zagarantovano na maksimumu.

@design_hotels Design Hotels

Instagram profili sa dizajnerskim potpisom 4

Sezona odmora je u toku, a hotelske sobe su unapred rezervisane. U ovim hotelima rezervacije zakazuju najbogatiji koji po vrtoglavo visokim cenama uživaju i borave u perfektno dizajniranim sobama. Posetite Instagram nalog Design Hotels i zaronite u svet luksuza i odličnog dizajna koji potpisuju najpozantija imena iz ove branše. Prostrani francuski ležaji sa belom posteljinom, ogromni lusteri, prozori koji zauzimaju čitav zid, mermerna kupatila sa dekoracijom od ratana… Sve to na najprivlačnijim destinacijama. Objavljen je i godišnjak Design Hotels za 2015. Izdeljen po destinacijama, odličnog grafičkog dizajna i kvalitetne štampe, Design hotels godišnjak je prava informativna riznica koja vam od A do Š referiše o hotelima i njihovim dizajnerima i arhitektama.

@nickeykehoe Todd Nickey i Amy Kehoe

Instagram profili sa dizajnerskim potpisom 5

Stacionairani u Los Anđelesu, Todd Nickey i Amy Kehoe vode kompaniju čije ime predstavlja spoj njihovih prezimena– Nicky Kehoe. Dizajniraju i proizvode nameštaj, posuđe i kućne dekoracije koji su pretežno izrađeni od drveta. Ovde je akcenat na zemljanim tonovima, etno motivima i predmetima koji podsećaju na antikvitete.

Share