H&M debituje sa “vidi sada – kupi sada” konceptom

H&M Studio kolekcija za proleće/leto 2017. godine biće ekskluzivno predstavljena 1. marta na Nedelji mode u Parizu na prvoj „vidi sada – kupi sada“ modnoj reviji ove kompanije. H&M će po prvi put uskladiti prodajni i modni kalendar, pa će ljubitelji mode imati priliku da kupe kolekciju već 2. marta u odabranim H&M prodavnicama širom sveta kao i onlajn. Na modnoj reviji će, osim ženske, biti predstavljena i muška kolekcija.

H&M-debituje-sa-vidi-sada--

H&M-debituje-sa-vidi-sada2

Preneti modu direktno sa modne piste do prodavnice nova je era u modnoj industriji i izuzetno se radujemo što ćemo i mi testirati ovaj novi, uzbudljivi format. Osim toga, želimo da podelimo taj trenutak i sa našim dragim kupcima zbog čega će revija u Parizu ići uživo na našem vebsajtu. Nadamo se da će ih to inspirisati i da će im pomoći da izgrade svoj sopstevni stil, kombinujući različite komade odeće“, izjavila je Pernila Volfart, glavna dizajnerka i kreativna direktorka u kompaniji H&M.

H&M-debituje-sa-vidi-sada3

H&M Studio je limitirana kolekcija koja obiluje ključnim, trendi komadima koje vole poklonici mode. Studio za proleće/leto 2017. godine je kombinacija klasičnih krojeva i funkcionalne, sportske odeće, a kao inspiracija poslužili su gracioznost, strast i snaga baleta. U Srbiji će kolekcija biti dostupna u H&M prodavnici u Knez Mihailovoj ulici, u Beogradu.

Share