Hippy Garden lansirao novu kolekciju naziva Frekvencija radosti

Dizajnerica Đurđica Vorkapić novom kolekcijom ponovno je dokazala kako uistinu majstorski vlada profinjenom elegancijom. Hrabro je spojila print na print, a modni stručnjaci za takav izričaj kažu da se treba usuditi.

Hippy-Garden-lansirao-novu5

Eksplozijom printa pretvara tkaninu u platno za umjetničko djelo, a odjevne komade kao stvorene za mlađahne, zaigrane, intelektualno i tako chic žene koje s nošenjem živih boja privlače pregršt pozitivnih vibracija u svoj život. Kolekcijom dominiraju romantični detalji i osjećaj suvremenosti u svakome šavu, dok se autorski floralni print miješa s retro vijugama u jarkim i pastelnim bojama koje ovu kolekciju s potpisom kuće Hippy Garden, čine neodoljivom!

Hippy-Garden-lansirao-novu-

Prevladavaju upečatljive midi i maksi haljine upadljivih detalja koje su idealno stilizirane s printanim tenisicama. Voluminozni kaput ogrtači ocrtavaju snažan rukopis i razrađenost do zadnjeg detalja, dok funkcionalne košulja – haljine upotpunjuju doživljaj decentne elegancije što će odgovarati svim ženama koje vole nosive odjevne komade.

Hippy-Garden-lansirao-novu4

Njegujući poznatu estetiku, ova kolekcija je odličan primjer kako se mogu spojiti različite vrste tkanina, dezena, boja i idealnih formi za romantičarke u duši koje vole hippie dodir u svom modnom odabiru.

Hippy-Garden-lansirao-novu3

Cijela kolekcija dostupna je na poznatoj modnoj adresi, Masarykova 5 u Zagrebu, te na webshopu.

Hippy-Garden-lansirao-novu2

Fotografije: Šime Eškinja
Modeli: Lea Kubović, Ingrid Nikolić i Manuela Mlinar
Styling kose: Evelin Hair Studio
Šminka: Nikolina Gega
Grafički dizajn: Nikola Bačanek
Set: Šuma Striborova

Share