Glam fashion night

Sinoć je u hotelu Moskva bila održana ekskluzivna modna revija – Glam Fashion Night u organizaciji Modnog studija „Click’’. Na ovoj posebnoj reviji svoje modele predstavilo je 14 eminentnih beogradskih dizajnera, inspirisanih elegancijom prazničnog duha.

Tokom ove večeri, čiji je partner bila kompanija Huawei, beogradska modna publika imala je priliku da vidi različite vizure  glamura kroz  zanimljive predloge večernjih haljina, koje su pored atraktivnih manekenki modnog studija Click, nosile i neke od poznatih beogradskih dama, kao što su pevačica Sajsi MC i glumice, Aleksandra Janković, Lena Bogdanović i Tamara Aleksić.

Ono što je ovu reviju činilo posebnom, pored toga što je održana  u ambijentu jednog od ekskluzivnih salona hotela Moskva, bila je i činjenica da je revija bila u stilu prvih francuskih showroomov-a. Kroz program je vodila naša poznata glumica – Ana Sofrenović.

Dizajneri koji su predstavil  svoje modele bili su: Verica Rakočević, Igor Todorović, Dragana Ognjenović, Ana Ljubinković,  Boško Jakovljević, Biljana Tipsarević, Ines Atelier, Budislava Keković, Aleksandra Lalić, Dejana Momčilović, Predrag Đuknić, Lily Tailor, Marija Sinđelić i Ana Trošić Trajković.

Prazničnu atmosferu su obogatili i slatki kokteli koji su upriličiti poznati poslastičari hotela Moskva.

Modeli sa revije biće dostupni i široj publici u prvom dizajnerskom Pop Up Store-u – „BFW Choice’’ u Rajićeva Shopping Centru, do 6. januara 2018.

Share