Eko kozmetika s Mljeta

Kako i treba, nove uspijehe, bar ono što smatramo uspijehom, nekim novim korakom ili zaokretom je normalno da prvo podijelimo s onima koji su nam najbliži. Zato danas prvi informaciju o onom što mi je oduzelo veliki dio vremena proteklih mjeseci i zbog čega sam manje pisala, dijelim upravo s vama s kojima dijelim djelove svog života kroz tekstove. Na taj način vam se još jednom želim zahvaliti na čitanju, na virtualnom druženju i često na motivu za nastavak mog puta.

Nova kolekcija nije modna, kako bi bilo očekivano, kolekcija je kolekcija eko kozmetike, nastala iz suživota mene i Mljeta, nastala iz moje potrebe za kvalitetnim proizvodima u svakoj prigodi, za njegu tijela kakvu ono zašluzuje i kao odgovor koji naše tijelo, koža i kosa kao izazov prolaskom kroz godine ali i atmosferske prilike, stres i sve veća očekivanja pred nas postavlja.

Eko-kozmetika-s-Mljeta2

Žljela sam sebi priuštit najbolje od prirode, jer priroda sama po sebi daje odgovore na sva naša pitanja, obzirom na to da je kozmetika zadovoljila sve moje prohtjeve i zahtjeve, da me oduševilo kako je jednostavno imati najbolju njegu, odlučila sam se na unaprijeđenje formula, prilagodbu različitim vrstama kože, različitim ljudima i njihovim potrebama. Odlučila sam napraviti liniju koja ima odgovor na sve vaše zahtjeve i probleme.

Upravo zato je masna, uljana baza koja je standard kod prirodne kozmetike zamjenjena hidratantnom bazom, jer i najmasnija i najnečistija koža osim dubinskog čišćenja zahtjeva hidrataciju, vlagu da bi se normalno regenerirala i normalno „disala“. Obzirom na to da se radi o hidratatnoj bazi nadopunjenoj čistim eteričnim uljima odgovarajućim za različite tipove kože, sapuni iz moje radionice, zapravo nisu sapuni, oni su kruta njega kože i kose ili laički rečeno kruti blagi losioni za tijelo i šamponi za kosu. Također svi „sapuni“ pogodni za njegu lica zbog nježne formule, bez dodataka sintetičkih mirisa, boja, te su svi 100% bez parabena i masnoća. Koža lica nakon čišćenja je glatka, svježa, bez osjećaja zategnutosti koji je prisutan prilikom čišćenja s uobičajnom preparativnom kozmetikom.

Osim tzv. sapuna odnosno krute njege, iz moje radionice su potekle aromatične soli za savršeno opuštanje, čišćenje mrtvih stanica kože tijela i dotanom njegom čistim eteričnim uljima, za potpuno novi doživljaj mirišljave kupke. Jastuk od lavande je savršena dekoracija vašeg životnog prostora, ali i savršen partner u najboljem opuštanju, te savršen terapeut najnježnijih opustajućih snova nakon stresnog dana.

Na sajtu u web shopu možete pogledate čitavu ponudu.

Share