Capsule kolekcija „Reflection“ splitskog brenda Chicks on Chic

Splitski brand Chicks on Chic nastao pod dizajnerskom palicom dizajnerki Emine Štrkljević i Margite Videtić. Kolekcija Reflection nova je capsule kolekcija dizajnerke Margite Videtić.

Capsule-kolekcija-Reflection-splitskog-brenda-Chicks-on-Chic

U kolekciji su korišćeni prirodni materijali, lan i pamuk, a ruksaci i torbe su izrađeni od najfinijeg goveđeg velura i kože.

Capsule-kolekcija-Reflection-splitskog-brenda-Chicks-on-Chic2

Capsule-kolekcija-Reflection-splitskog-brenda-Chicks-on-Chic6

Dizajnerka Margita Videtić je želela je da ponudi odevne komade koji mogu da funkcionišu kroz sve sezone tako da se letnja lanena haljina lako može transformisati u jesenju ili zimsku, a voluminozni ogrtači od ručno tkanog lana mogu nas ugrejati tokom prohladnih letnih večeri, ali uz odgovarajući stajling i tokom jesenjih dana.

Capsule-kolekcija-Reflection-splitskog-brenda-Chicks-on-Chic3

Cela kolekcija je izrađena u neutralnoj paleti boja, modroj, bež, beloj i crnoj. Komad koji se posebno ističe je kombinezon zanimljive konstrukcije i kopčanja koji može biti odličan izbor za posebne prilike.

Capsule-kolekcija-Reflection-splitskog-brenda-Chicks-on-Chic3

Kolekcija Reflection odraz je promišljanja o prebrzom životnom tempu i o potrebi da usporimo i zastanemo na trenutak.

Capsule-kolekcija-Reflection-splitskog-brenda-Chicks-on-Chic4

Odevni komadi iz kolekcije jednostavnih su linija i neutralnih boja, izrađeni su od jako kvalitetnih prirodnih materijala i svojesvrsni su antipod fast fashion pristupu modi. Kolekciju možete kupiti u splitskom koncept storu Krug i na njihovoj službenoj web stranici.

Capsule-kolekcija-Reflection-splitskog-brenda-Chicks-on-Chic5

Za fotografije je zaslužna Martina Bilan, a ispred objektiva našla se Ivana Škormlj. Kampanja je snimljena analogno uz intervencije u obliku vegetabilnih ilustracija koje su karakteristične za umetnički rad Martine Bilan.

Capsule-kolekcija-Reflection-splitskog-brenda-Chicks-on-Chic7

Fotografija: Martina Bilan
Model: Ivana Škomrlj/Talia
Stajling: Margita Videtić

Share