AVATARI GLAVNE ZVEZDE CAMPEROVE JESENJE KAMPANJE

Camper je predstavio svoju multimedijalnu kampanju za sezonu jesen/zima 2016. postavivši polnomorfne i ekstremne avatare u prvi plan

AVATARI-GLAVNE-ZVEZDE-CAMPEROVE--JESENJE-KAMPANJE

Kreativni direktor španskog brenda CAMPER, Romain Kremer koji je poznat po pomeranju granica kada je muška moda u pitanju, u sezoni jesen/zima 2016. nastavlja sa inovacijama provocirajući publiku. Kampanja je snimnjena u Londonu u saradnji sa proverenim timom umetnika – šminker Isamaya French, fotograf Daniel Sannwald.

AVATARI-GLAVNE-ZVEZDE-CAMPEROVE--JESENJE-KAMPANJE4

U prvom planu je osam novih lica koje je Camper odabrao kao avatare. U ponudi je 8 duplih fotografija njihovih portreta sa odgovarajućim modelima iz nove kolekcije. Pored atraktivnih imidža prikazani su i kratki filmovi.

Kolekcija jesen/zima 2016. je bazirana na ideji anahronizama uz savremeni osvrt na antičko poimanje kraljeva, vitezova i dinosaurusa. Glavne zvezde kampanje su modeli Wilma Extreme za dame, odnosno Rex Booth za muškarce.

AVATARI-GLAVNE-ZVEZDE-CAMPEROVE--JESENJE-KAMPANJE2

AVATARI-GLAVNE-ZVEZDE-CAMPEROVE--JESENJE-KAMPANJE6

AVATARI-GLAVNE-ZVEZDE-CAMPEROVE--JESENJE-KAMPANJE5

AVATARI-GLAVNE-ZVEZDE-CAMPEROVE--JESENJE-KAMPANJE7

Novu kolekciju možete kupiti u prodavnici CAMPER u Beogradu – Terazije 31, kao i multibrand radnjama FASHION&FRIENDS u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu.

Art director: Romain Kremer
Photography & video: Daniel Sannwald
Styling: Anna Trevelyan
Hair: Charlie le Mindu
Make up: Isamaya French
Music: James Kelly

Share