Anthony Avangard predstavio novu kampanju

Nakon revijalnog dijela u sklopu Bipa Fashion.hr-a Anthony Avangard donosi vizuale za kolekciju proleće/leto 2017.

Anthony-Avangard-predstavio

Kolekcija nosi naziv ,,DESMOND.” Inspirisana je filmom Hacksaw Ridge (Greben spašenih) i pričom o američkom vojniku Desmondu T. Dossu, koji je zbog prigovora savesti u Drugom svjetskom ratu odbio da nosi oružje i ubija ljude, pe je vojsku služio kao nenaoružani medicinar koji je spasio brojne ljudske živote.

Anthony-Avangard2

Anthony-Avangard7

,,Krojevi su jednostavni, upotpunjeni su džepovima s vojničkih odora i preneseni su na sportsku odjeću. Potom dolazi do detalja vezanja pamučnih konopaca sličnima onima na vezanju korzeta koji asociraju na konope koje je Doss koristio pri fiksiranju i transportu ranjenika. Materijali koji su korišteni: felpa, neopren, i kombinacija umjetne i prave kože. Dominantni vojnički uzorak ublažen je pastelnim nijansama.

Anthony-Avangard6

,,Uvijek se u svojim kolekcijama volim poigravati s humorom i ironijom (aplikacije, boje i printevi), a povod su mi neke nastale situacije. Ovog se puta ismijavam s temom vraćanja vojnog roka u Hrvatskoj. Smatram da je inspiraciju važno crpiti u okolini u kojoj živiš.“- ističe dizajner.

Anthony-Avangard4

Anthony-Avangard5

Anthony-Avangard8

Stajlinzi su upotpunjeni ruksacima i visokim čarapama kao i kultnim Reebok modelom Club C. Fotografije potpisuje Jakov Baričić, u ulozi modela se našao Damjan Leboš (Sonic Models), a za mejkap je zaslužan Marko Tolić uz asistenciju Antonije Barišić.

Share