Anthony Avangard lansirao svoju prvu kampanju

Talentovani mladi dizajner iz hrvatske Antun Aščić, koji stoji iza brenda Anthony Avangard lansirao je svoju prvu kamanju za  kolekciju  „Oxygen “ za  sezonu proleće/leto 2016. koja je predstavljena na nedavno završenom Schwarzkopf Cro A Porteru.

Anthony-Avangard-lansirao-svoju-prvu-kampanju

Anthony-Avangard-lansirao-svoju-prvu-kampanju2

Anthony-Avangard-lansirao-svoju-prvu-kampanju3

Anthony je inspiraciju pronašao u  sportu i događajima kao što je Univerzijada 1987. što celoj kolekciji daje retro prizvuk. Dobijeni rezultat je spoj plivača, skejtera i fudbalera. Kroz kolekciju su provučene i neke druge inspiracije kao što su sloboda, autobiografija, degradacija, bunt i navijači iz predgrađa koje su pomiješane sa šarmom, humorom i ironijom.

Anthony-Avangard-lansirao-svoju-prvu-kampanju6

Anthony-Avangard-lansirao-svoju-prvu-kampanju5

Kombinacijom dezena naglašava se humor dok grafičkim motivma aludira na ironiju. Kolekcija je bazirana na pamučnim materijalima, mrežicama, muslinu i eko koži. Krojevi su jednostavni i sportski, a udobnost  je na prvom mestu. Perfektno izrađeni ruksaci i zanimljive čarape samo su deo iz kolekcije koja osvaja na prvu. U saradnji s nemačkim brendom Endurer nastali su i dizajnerski longboardovi koji su zaokružili priču ovog mladog dizajnera.

Anthony-Avangard-lansirao-svoju-prvu-kampanju10

Anthony-Avangard-lansirao-svoju-prvu-kampanju11

Anthony-Avangard-lansirao-svoju-prvu-kampanju12

Za odlične analogne fotografije zaslužna je Vlatka Fuego,  make up  potpisuje Karla Zelić, a zaštitna lica  su Kris Čaćić, Patrik Cvetko (AK Models), Rikard Škegro (AK Models), Oliver Vučković (Sonic Models) i Dario  Dunaj.

Anthony-Avangard-lansirao-svoju-prvu-kampanju9

Anthony-Avangard-lansirao-svoju-prvu-kampanju7

Anthony-Avangard-lansirao-svoju-prvu-kampanju8

Share