​​Marina Mićanović briljirala na New York Fashion Week- u

Modna dizajnerka Marina Mićanović oduševila je revijom koju je održala na čuvenoj nedelji mode u Njujorku!

%e2%80%8b%e2%80%8bmarina-micanovic-briljirala-na-new-york-fashion-week-u

Utisci su divni! Organizacija revije, komentari koje sam dobila posle revije od prisutnih novinara i ostalih zvanica, pozitivne kritike koje su se odmah pojavile na modnim blogovima… Baš sam presrećna i preplavljena emocijama. Kompletna kolekcija ostaje u Njujorku jer sam potpisala ugovor sa agencijom koja se bavi stajlingom VIP ličnosti, tako da se nadam da ću uskoro videti moje modele na nekoj od velikih svetskih zvezda – ispričala je posle revije Marina Mićanović.

%e2%80%8b%e2%80%8bmarina-micanovic-briljirala-na-new-york-fashion-week-u2
Njujorška nedelja mode ambicija je svih dizajnera širom sveta, a Marina je uspela da ​je ostvari drugi put za redom. Naime, u februaru ove godine učestvovala ​je ​na ​NY ​nedelji mode u okviru grupne revije sa još dvojicom kolega iz Srbije, a sada se predstavila potpuno samostalno u okviru AMCONYC platforme i to u udarnom večernjem terminu od 20h.

Ovo je veliki uspeh za srpsku modu uopšte i nešto na šta treba da budemo ponosni. Odlično je što postoje modni dizajneri koji uprkos nepovoljnoj klimi za autorsku modu kod nas, svojim talentom i sposobnošću pronalaze način da dopru do centra modnih dešavanja – Njujorka. Marinin autentični modni pečat koji ostavlja na svojim kreacijama još od prve kolekcije, prisutan je i sada. Modele odlikuju avangardni krojevi sa mnogo ručnog rada. Isprepletanim trakama, kolekcija dobija na punoći i inovaciji. Lepršavi materijali u intenzivnim bojama u kombinaciji sa kožnim detaljima prilagođeni su novom vremenu.

Fotografije: ​Nikola Bradonjic

Share