Ulaznice za Caro Emerald sa popustom do dana zaljubljenih

Holandska pop/jazz pevačica Caro Emerald nastupiće 27. februara 2018. godine u Hali sportova, a svi koji žele nekoga za Dan zaljubljenih da obraduju ulaznicama za njen koncert, moći će da to urade uz popust!

U periodu od 25. januara do 14. februara, ulaznice za koncert Caro Emerald prodavaće se po 15% nižim cenama: parter 2400 dinara, tribine 2900 i 3300 dinara, VIP 3800 dinara.

Možete ih kupiti na svim prodajnim mestima Eventima i DD Tickets kao i online na www.eventim.rs, www.ddtickets.rs  i www.halasportova.rs.

U martu ove godine izdala je EP „Emerald Island“ na kojem se nalazi šest numera inspirisanih exotic-om, muzičkim žanrom iz 50-ih i 60-ih godina, ispunjenim egzotičnim zvukovima i instrumentima. Ovo izdanje objavljeno je povodom „Emerald Island Tour“ , najveće turneje u dosadašnjoj karijeri Caro Emerald, a koja će ovu sjajnu pevačicu dovesti i u Beograd.


Caro Emerald doneće 27. februara u Halu sportova leto i jazzy gruv koji vas neće ostaviti ravnodušnim. Nemojte propustiti njen prvi nastup u Srbiji i nemojte propustiti da sebe i one koje volite obradujete ulaznicama za ovaj predivan koncert po promotivnim cenama!  Organizator koncerta: Hala sportova.

Share