Pesma dana

Vidite ovako, da bismo sebi napravili više vremena za dokolicu, odlučili smo da vam još jednom predložimo sastav Turbonegro koji ponovo pevaju samo za vas u Pesmi dana. Sve ono što je već napisano o njima, danas i dalje vredi s tim što ćemo još jednom spomenuti da ih mnogo volimo.

Ma kakvi ljudi koji rade ovaj posao obožavaju da „kopaju“ po internetima, zaviruju u svaki kutak alternativnih bendova, i sve to zbog širenja dobrog ukusa među populacijom. Značio bi nam vaš feedback u tom smislu, jer nama nema ništa lepše od toga da pročitamo komentar ispod Jućub klipa koji „okačimo“ „Pesma dana me dovela ovde – Pesma dana brought me here“

Zašto ovo po prvi put radimo? Zato što je prethodna numera nosila naziv Part II: Well Hello i ako se integralno ne posluša sa današnjom Part III: RockNRoll Machine sa kojom čini celinu, svi vi ćete misliti kako smo vam podvalili pesmu koja nema kraj. E sad da se to ne bi desilo, zato mi opet predlažemo Turbonegre i prirodan nastavak prethodno preporučene pesme. (i nije zbog toga da bismo vas naveli da skinete pomenuti album RockNRoll Machine).

Share