Savršen par za noć i dan stiže iz Eucerina

Da bi koža izgledala sveže i blistavo najvažnije je da se stalno regeneriše, hidrira i štiti od sunca. Iskustvo vam govori da ispunjenje te tri zapovesti nije tako jednostavno kao što zvuči i zahteva da na polici u kupatilu ili neseseru imate „gomilu” seruma i krema? Ali, ne mora da bude tako.

Sve što je vašoj koži potrebno da bi bila maksimalno zbrinuta i zaštićena obezbediće dva preparata: Eucerin® Hyaluron-Filler Noćni Intenzivni Serum i Eucerin® Hyaluron-Filler Dnevna krema SPF 30.

Eucerin® Hyaluron-Filler Noćni Intenzivni Serum poznat je kao Beauty sleep saveznik, a njegova formulacija inspirisana je dermatološkim tretmanima – injekcijama hijalurona i pilingom AHA kiselinama. Pakovanje ovog preparata sastoji se od dve komore čiji se sadržaji kombinuju jednim klikom. U prvoj se nalazi bela, kremasta emulzija koja sadrži efikasni AHA kompleks (kompleks alfa-hidroksikiselina) i glicin saponine. AHA kompleks nežno odstranjuje mrtve ćelije sa površine kože, čime se podstiče njena regeneracija i poboljšava tekstura, dok glicin saponini stimulišu prirodnu sintezu hijaluronske kiseline duboko u koži. Transparentni, osvežavajući gel-serum u drugoj komori sadrži kombinaciju hijaluronske kiseline dugog i kratkog lanca. Hijaluronska kiselina dugog lanca obezbeđuje koži adekvatnu hidrataciju u površinskim slojevima i umanjuje vidljivost sitnih, finih bora, dok hijaluronska kiselina kratkog lanca, 40 puta manje molekulske mase, prodire u dublje slojeve kože i, vezujući velike količine vode, popunjava bore iznutra i daje koži jedrinu.

Specifična po tome što sadrži viši zaštitni faktor nego što obično imaju dnevne kreme, Eucerin® Hyaluron-Filler Dnevna krema SPF 30 obezbediće vašoj koži adekvatnu zaštitu od negativnih posledica sunčevog zračenja tokom celog dana, uključujući prevremeno starenje uzrokovano suncem. Pored toga pobrinuće se da tokom dana vaša koža bude adekvatno hidrirana i pružiti joj sve što je potrebno za borbu protiv bora. Formulacija ove kreme takođe je zasnovana je na jedinstvenoj i veoma efikasnoj Eucerin® kombinaciji hijaluronske kiseline dugog i kratkog lanca, a dodatno sadrži bioaktivne saponine, koji stimulišu prirodni proces stvaranja hijaluronske kiseline u koži. Prijatna za nanošenje Eucerin® Hyaluron-Filler Dnevna krema SPF 30 idealna je kao podloga za šminku.

Eucerin® Hyaluron-Filler Noćni Intenzivni Serum i Eucerin® Hyaluron-Filler Dnevna krema SPF 30, savršen su par za noć i dan. Uz ova dva preparata večernja i jutarnja nega kraće traju, a koža je sveža i podmlađena. Sada u apotekama, ove preparate možete pronaći u specijalnom pakovanju u kome, uz kupovinu Eucerin® Hyaluron-Filler Noćnog Intenzivnog Seruma, Eucerin® Hyaluron-Filler Dnevnu SPF 30 kremu dobijate na poklon.

Plezir x Eucerin darivanje

Za kraj smo ostavili lepe vesti za vas koji nas redovno pratite. U saradnji sa Eucerin timom poklanjamo vam četiri preparata za zaštitu kože od sunca.

Delimo sledeće preparate:

  • Eucerin Oil control za zaštitu masne kože od sunca SPF 50+
  • Eucerin Anti age fluid za zastitu od sunca SPF50
  • Eucerin Pigment Control Fluid za zaštitu od sunca SPF 50+Pigment control SPF 50
  • Eucerin Anti-Age Tonirana krema za zaštiru od sunca SPF 50+ (Tamna)

Sve što je potrebno da uradite jeste da podelite ovu objavu putem Instagrama ili Facebooka i ostavite nam komentar da se igrate sa nama. Imena dobitnika objavljujemo za 7 dana. Srećno!

Update

Darivanje je završeno i evo imena dobitnica:

– Snežana Milošević

– Ana Dragović

– Marina Krantić Vuković

– Milena Cerović

Molimo sve dobitnice da se jave na plezirmagazin@gmail.com kako bismo vam poklone poslali poštom. Hvala svima na učešću.

Share