Praznici s Plezirom: Miamiam ketering

Praznična sezona je neraskidivo povezana sa uživanjem u ukusnim zalogajima, a kada govorimo o uspešnim proslavama originalan, kreativan i drugačiji ketering je stavka koja može biti i presudna. Prvi utisak kojim vaše čulo vida reaguje na kreativno dekorisane zalogajčiće mora biti propraćen podjednako originalnim kombinacijama ukusa, što je veliki izazov ali ne i nemoguće. Zato i ne iznenađuje činjenica da su njihovi zalogaji rado viđen gost na velikim proslavama u ambasadama, raznim kulturnim događajima, gradskim i privatnim žurkama i proslavama na kojima domaćini žele da svojim gostima pruže jedinstveno kulinarsko iskustvo. Njihovo ime je Miamiam, i bez imalo preterivanja njihov ketering (baš kao i ponuda u restoranu, o čemu ćemo nekom drugom prilikom) prava je riznica čarobnih ukusa. Imajući u vidu da je su praznici sve bliže, da se proslave, žurke i slave nastavljaju i tokom januara, savetujemo vam da na vreme razmišljate o hrani kojom ćete poslužiti vaše zvanice i goste. A Miamiam je provereno dobar izbor.

Kako je nastao Miamiam ketering?

Odlazeći na razne promocije, proslave i koktele susretali smo se sa jednoličnom ponudom, ruske salate, pite, i sve ono što pamtimo još iz detinjstva, što je lepo, ali osetili smo da je publika željna novih ukusa i iskustava pogotovo od kada su popularizovani novi stilvi u kulinarstvu i kada su šefovi postali prave zvezde. Mi smo pružili mogućnost da naši klijenti mogu kod nas birati između tradicije i smelijih ukusa.

Sezona je proslava, privatnih i korporativnih žurki, porodičnih slava, a ukusni zalogaji su često taj tajni začin koji pravi razliku. Na kojim kombinacijama ukusa je  baziran vaš praznični meni?

Pre svega ono što je najvažnije je da svi sastojci budu sveži. I pre nego što smo započeli sa Miamiam keteringom, često sam bila sumnjičava prema kvalitetu hrane koja se služi na velikim proslavama. Znala sam da se hrana često sprema dosta unapred, koriste jeftiniji sastojci, smatra se da u gužvi ljudi i ne primećuju previše kvalitet. Želim da pošaljem poruku da sa Miamiam keteringom nema takvih bojazni. Za nas je sastojak neprikosnoven i ništa ne može da ga zamaskira. Kombinacija ukusa uvek mora da bude izbalansirana i da se vodi računa o mnogo detalja, od prilike, prostora, doba dana, vrste proslave – sve to utiče na našu ponudu.

Miamiam ketering se na domaćem tržištu pozicionirao kao besprekorno kvalitetan, izuzetno originalan i uvek drugačiji. Kako to postižete, koji je vaš tajni začin?

Svakom keteringu pristupamo podjednako važno i ozbiljno, bez obzira na to koliko je veliki i ko je klijent. Ne smemo ni na trenutak da se opustimo, čak ni kod čestih klijenata koji nam sami kažu da već unapred znaju da će ketering biti sjajan. Bitno nam je da svaki put naša ponuda u tom momentu bude najbolja koju smo mogli da izvedemo.

Da li vas klijenti angažuju iz nekih specifičnih razloga, u čemu je prednost vašeg biznisa? 

Pored kvaliteta koji je na prvom mestu, celokupne usluge, komunikacije, nama je estetika užasno važna. Mi svaki ketering posmatramo kao celinu i sve mora da bude urađeno u određenom duhu i stilu, a to varira od dogovora sa klijentom.

Ko su klijenti sa kojima radite?

Naša lista klijenata raste iz dana u dan. Gotovo da nema velikih, važnih kompanija sa kojima nismo radili. Diplomate i ambasade vole jako naš internacionalan pristup i širinu koju im nudimo. Nikako ne smemo da zaboravimo i naše drage klijente koji nas angažuju za svoje privatne proslave i verovali ili ne, sa nekima smo razvili i prijateljske odnose.

Imajući u vidu da se kod vas radi punom parom kako biste izašli u susret mnogobrojnim željama klijenata, koliko ranije je potrebno kontaktirati vas kako biste imali dovoljno vremena da odgovorite na izazov?

Sve zavisi od veličine keteringa i toga koliko smo zauzeti tih dana drugim porudžbinama, 5 dana / nedelju dana ranije je neki optimum.

Postoji li neka opcija za naručivanje u minut do dvanaest?

Sa nama, uvek. 🙂 Retko se dešava da odbijamo porudžbine, mada je uvek bolje kada imamo malo više vremena da osmislimo i uradimo sve kako treba 100%.

Facebook

Instagram

Share