Plezir i Eucerin nagrađuju: Eucerin® Anti-pigment linija

Dobre vesti nam stižu iz Eucerina. Nakon deset godina istraživanja, Eucerin® donosi inovativno rešenje za ujednačen ten i blistavu kožu.

Lepotu vašeg lica konstantno ili povremeno kvare tamne fleke, takozvane hiperpigmentacije? Već ste probali mnogo toga da biste povratili ujednačenost tena, ali rezultati su izostali? Niste usamljeni. Većina žena se u nekom periodu tokom života suočava sa ovim problemom, koji nije samo estetske prirode, već znatno utiče i na samopouzdanje. Hiperpigmentacije je teško prikriti čak i najboljom šminkom. One čine da se osećate nesigurno i sumnjate u svoj izgled čak i kada imate sve druge razloge za samopouzdanje. Ali, nije vreme za odustajanje. Nakon deset godina istraživanja, Eucerin® donosi potpuno novo rešenje za postizanje ujednačenog i blistavog tena – liniju Eucerin® Anti-pigment preparata.

Eucerin® Anti-pigment linija obuhvata preparate za kompletnu negu kože sklone pojavi hiperpigmentacija. Osnovni sastojak ove linije je Tiаmidol – visoko efikasan sаstojаk koji deluje u korenu pojave problema.

Potpuno novi pristup –borba protiv uzroka, a ne posledica

Tokom desetogodišnjeg istraživanja, Eucerin® istraživački centar testirao je skoro 50 000 supstanci. Rezultati su pokazali da Tiamidol daje nаjbolje i nаjznаčаjnije efekte u smаnjenju hiperpigmentacija i sprečаvаnju njihovog ponovnog pojаvljivаnja, jer deluje na uzrok, a ne na posledicu! Fleke na koži nastaju neujednačenom distribucijom melanina, pigmenta kože od kog zavisi i da li ćemo imati tamniji ili svetliji ten. Kao prirodan UV filter, melanin je odgovoran i za zaštitu kože od UV zraka. Neujadnačena raspodela melanina, do koje može dovesti niz uzroka, manifestuje se na koži kao pojava fleka različitih veličina i oblika.

Najveći neprijatelj ujednačenog tena je sunce. Neograničeno i nezaštićeno izlaganje UV zracima najčešći je uzrok pojave hiperpigmentacija. Pojava hiperpigmentacija, poznato je, često prati i faze hormonskih promena, trudnoću ili menopauzu, a javlja se i kao posledica dugogodišnje korišćenja kontraceptivnih pilula. Zato od fleka na koži često pate i mlade devojke. Pored toga, tamne fleke, koje narušavaju lepotu tena, često su uzrokovane i upalnim procesima na koži, kao što su psorijaza, ekcemi i akne, a nastaju i kao posledica alergijskih reakcija na lekove, laserskih procedura, pa i laserske epilacije.
Tiamidol, osnovni sastojak Eucerin® Anti- pigment linije, koji je patentirao Eucerin®, jedinstvena je supstanca koja deluje u korenu ovog problema – smanjuje poroizvodnju melanina tačno na mestima gde se hiperpigmentacije pojavljuju, ujednačavajući ten i sprečavajući njihovo ponovno pojavljivanje.

Koncept kompletne nege – sada možete imati sve

Koncept kompletne nege koji pruža Eucerin® Anti-pigment linija podrazumeva dnevnu i noćnu kremu, kao i korektor za ciljano nanošenje. Dnevna krema sadrži SPF 30 i obezbeđuje koži visoku zaštitu od UV zračenja tokom cele godine, sprečavajući ponovno pojavljivanje hiperpigmentacija. Noćna krema obogaćana je dekspantenolom, koji tokom noći koži pruža neopodnu regeneraciju. Korektor za ciljano nanošenje omogućava negu i borbu protiv fleka tačno na onim delovima kože koji su zahvaćeni hiperpigmentacijom.

Redovna upotreba preparata iz Eucerin® Anti-pigment linije, klinički i dermаtološki dokаzаno, umanjuje hiperpigmentacije, sprečava njihovo ponovno pojavljivanje i čini ten ujednačenim i blistavim.

  • PREPORUČENA Eucerin® Anti-pigment RUTINA NEGE:Ujutru: Očistite lice Eucerin® DermatoCLEAN 3 u 1 Micelarnim fluidom i nanesite Eucerin® Anti-pigment dnevnu kremu
    Uveče: Skinite šminku i očistite lice Eucerin® DermatoCLEAN 3 u 1 Micelarnim fluidom, a nakon toga nanesite Eucerin® Anti-pigment noćnu kremu
  • Eucerin® Anti-pigment korektor nanesite po potrebi samo na one delove kože koji su zahvaćeni hiperpigmentacijama

INFO plus: Dobra podnošljivost preparata iz Eucerin® Anti-pigment linije dokazana je na svim tipovima kože

Nagrađivanje:

U dogovoru sa prijateljima iz Eucerina Plezir magazin poklanja dvema čitateljkama noćnu kremu iz Eucerin Anti-pigment linije. Sve što je potrebno da uradite jeste da ostavite kometar ispod ove objave i podelite vest o nagradnoj igri putem Instagram storija i označite Plezir magazin. Nakon 7 dana objavićemo imena dobitnica na ovoj objavi na našem sajtu.

Dobitnice u ovom nagrađivanju su čitateljke Bojana Jovanović i Katarina Simonović. Čestitamo!

Share