Plezir darivanje: Eucerin Anti-pigment dnevna krema SPF 30 i Anti-pigment korektor za sve tipove kože

Najveći neprijatelj ujednačenog tena je sunce. Neograničeno i nezaštićeno izlaganje UV zracima najčešći je uzrok pojave hiperpigmentacija. Pojava hiperpigmentacija, poznato je, često prati i faze hormonskih promena, trudnoću ili menopauzu, a javlja se i kao posledica dugogodišnjeg korišćenja kontraceptivnih pilula. Zato od fleka na koži često pate i mlade devojke. Pored toga, tamne fleke, koje narušavaju lepotu tena, često su uzrokovane i upalnim procesima na koži, kao što su psorijaza, ekcemi i akne, a nastaju i kao posledica alergijskih reakcija na lekove, laserskih procedura, pa i laserske epilacije.

Eucerin® Anti-pigment linija obuhvata preparate za kompletnu negu kože sklone pojavi hiperpigmentacija. Osnovni sastojak ove linije je Tiаmidol – visoko efikasan sаstojаk koji deluje u korenu pojave problema i smanjuje poroizvodnju melanina tačno na mestima gde se hiperpigmentacije pojavljuju, ujednačavajući ten i sprečavajući njihovo ponovno pojavljivanje.

Koncept kompletne nege koji pruža Eucerin Anti-pigment linija podrazumeva dnevnu i noćnu kremu, kao i korektor za ciljano nanošenje. Dnevna krema sadrži SPF 30 i obezbeđuje koži visoku zaštitu od UV zračenja tokom cele godine, sprečavajući ponovno pojavljivanje hiperpigmentacija. Korektor za ciljano nanošenje omogućava negu i borbu protiv fleka tačno na onim delovima kože koji su zahvaćeni hiperpigmentacijom. Redovna upotreba preparata iz Eucerin Anti-pigment linije, klinički i dermаtološki dokаzаno, umanjuje hiperpigmentacije, sprečava njihovo ponovno pojavljivanje i čini ten ujednačenim i blistavim.

Plezir darivanje

U dogovoru s prijateljima iz Eucerina odlučili smo da vas obradujemo poklončićem u sred nedelje. Nekoga od vas ćemo obradovati Eucerin Anti-pigment dnevnom kremom SPF 30 i Anti-pigment korektorom za sve tipove kože. Ostavite komentar i podelite ovu objavu putem Fejsbuka ili Instagrama. U subotu objavljujemo dobitnika, srećno!

Update

Eucerin paketić na poklon dobija čitateljka Milena Stanković. Čestitamo!

Share