Pletivo by Plezir, novi eko brend za vaš dom

Posle višemesečnog planiranja, brojnih pregovora i napornog rada mikro projekat P L E T I V O by Plezir, konačno je materijalizovan. Reč je o brendu pod čijim okriljem ćete pronaći pletene jastuke ispunjene najkvalitetnijom vunom ovaca sa domaćih farmi, direktno od proizvođača. Upotrebom prirodnih materijala i recikliranog pamuka želeli smo da svojim primerom pokažemo da je iako možda malo komplikovanije ipak moguće stvoriti jedan potpuno ekološki, održiv brend u našoj zemlji. Proizvodi sa ovim potpisom su savremeni ali gravitiraju ka vanvremenskoj, pomalo retro estetici koja im pruža potrebnu toplinu i čini ključnim komadima za uređenje prostora. I ne samo to, to su proizvodi koji će trajati, proizvodi koji se ne kupuju samo za jednu sezonu.

Od samog početka znali smo šta želimo. Želeli smo da našim čitaocima ponudimo brend koji neće produkovati samo dopadjive predmete već brend s principima, brend za ekološki osvešćene kupce koji kupovinu obavljaju planirano.

U prvoj kolekciji imaćete priliku da odaberete između nekoliko jastuka u odabranim bojama idealnim za predstojeću zimsku sezonu. Nekoliko vrsta pletiva u dve dimenzije, manjoj 50x50cm i većoj 70x40cm. Jastučnice koje su brižljivo ručno pletene izrađene su od kvalitetnog recikliranog pamuka, a iznutra se nalaze sašiveni jastuci odeveni u antialergeno pamučno platno i ispunjeni kvalitetnom, prirodnom vunom domaćih ovaca. Prilikom izrade svakog komada je bilo uključeno četiri para vrednih ruku što proizvod čini dostojnim oznake handmade, kao i made in Serbia.

Posebnost ovog brenda oslikava se u tome što su kupcima na raspolaganju male serije proizvoda koje garantuju da će u svom domu imati proizvode koji ne samo što nisu loši po planetu i koji su pažljivo proizvedeni, već i proizvode koji su zbog svojih specifičnosti potpuno unikatni.

Reciklirani pamuk je materijal koji nas je osvojio svojim izgledom, praktičnošću, formom ali i činjenicom da sve i da poželimo da ponudimo serijsku proizvodnju a ne želimo, svako klupko poseduje svoj karakter usled čega boja može varirati.

Svaki jastuk poseduje metalni rajsferšlus koji omogućava jednostavno skidanje i vraćanje navlake na jastuk radi pranja.

Fotografije proizvoda koji su se našli u prvoj kolekciji se nalaze na odeljku sajta S H O P, a sve informacije o cenama i mogućnostima za porudžbinu možete dobiti putem mejla pletivobyplezir@gmail.com.

Modeli: Anja Vlahović, Luna i Leo
Fotografije: Andrijana K.

Share