Nagradna igra i kampanja Živi odvažno

Na temu „Živi odvažno“ redakcija Plezira je dala svoj ugao gledanja (u ovom tekstu), a ono što danas želimo je da pozovemo naše čitateljke da se uključe u akciju i da nam pokažu šta za njih znači živeti odvažno. Pozivamo vas da na naš mejl pošaljete slike koje vama simbolizuju odvažnost i pokazuju šta za vas znači živeti odvažno. Nije neophodno da se proizvodi Libresse nalaze na fotografijama, dovoljno je da se one tematski poklapaju sa idejom kampanje. Najinteresantnije i najinspirativnije fotografije ćemo podeliti na našem sajtu i Facebook stranici, a pobednika očekuje Libresse poklon paket.

Nagradni-konkurs-Sta-za-vas-znaci-ziveti-odvazno2

Kompanija Libresse je osmislila kampanju Živi odvažno sa ciljem da inspiriše žene da budu svoja najbolja verzija svakog dana. Biti žena nije lako, ali je lepo i zabavno. Zabavite se, budite kreativne i postanite deo ove digitalne kampanje.

Nagradni-konkurs-Sta-za-vas-znaci-ziveti-odvazno

Libresse se trudi da konstantno unapređuje svoju ponudu i ide ispred konkurencije. Poslednje inovacije koje dolaze iz Libresse-a tiču se izgleda pakovanja koje je ženstveno i zanimljivo, a ulošci su higijenski zaštićeni i izdvojeni u zasebnim samolepljivim kesicama.

Nagradni-konkurs-Sta-za-vas-znaci-ziveti-odvazno3

Roll.Press.Go. je inovacija koja vam omogućava da jednostavno, brzo i higijenski promenite uložak i odložite ga, gde god se nalazili. Svaki uložak je pojedinačno upakovan u kesicu koja ima samolepljive ivice koje omogućavaju da se iskorišćeni uložak najjednostavnije spakuje i odloži.

foto: Andrijana Kovrlija

Share