Kupionica, nova online shoping destinacija

Sajt kupionica.com postoji od nedavno, a zamisao je da se na jednom mestu objedini estetika i koncept društvene mreže kao što je recimo pinterest.com i koncept online prodavnice. Tako na sajtu možete dodavati željene artikle, ređati artikle u listu želja ali i oprobati se kao prodavac. Na sajtu je za sada dominantna odeća, obuća, nakit i sitnice, gedžeti… Nikola Mitrović nam je ukratko objasnio kakav je koncept po sredi

Kupionica,-nova-online-shoping-destinacija2

Po čemu se Kupionica razlikuje od drugih online prodavnica dostupnih na ovim prostorima?

Koncept sajta Kupionica – kupionica.com – je da se sve online prodavnice nalaze na jednom mestu i na taj način kupac ne mora da zna za određenu prodavnicu da bi je našao, već surfujući po sajtu Kupionica korisnik razgleda mnoštvo prodavnica i artikala kao da se nalazi u virtuelnom tržnom centru. Sajt Kupionica se razlikuje od ostalih sajtova po tome što ima jako izražen društveni aspekt i samim tim nije samo sajt za kupovinu i prodaju, već i za zabavu. Korisnici mogu da lajkuju artikle koji im se sviđaju, da ih komentarišu kao i da prate prodavce koje smatraju kvalitetnim i da na taj način gledaju samo artikle tih prodavaca. Sajt izdvaja i sveden savremen dizajn najnovije generacije koji korisnicima pruža poseban ugođaj.

Kupionica,-nova-online-shoping-destinacija

Na koji način se vrši selekcija prodavaca, robe i šta će sve biti dostupno na sajtu?

Na sajtu mogu prodavati svoje nove artikle sva pravna i fizička lica starija od 18 godina. Selekcija prodavaca i artikala na sajtu se vrši na osnovu postavljenih slika artikala koje moraju biti čiste, jasne i dobre rezolucije. Prednost se daje kreativnim prodavcima, kreatorima, dizajnerima, umetnicima i svima onima koji imaju kvalitetne kreativne i zanimljive artikle, a do sada nisu imali mogućnost da ih prezentuju široj publici.

Kupionica,-nova-online-shoping-destinacija5

Kakve pogodnosti imaju korisnici vašeg sajta i da li su cene niže u odnosu na one u prodavnicama?

Polazni koncept sajta je bio da cene na sajtu Kupionica moraju biti niže od cena na online shop-ovima prodavaca ili u maloprodajnim objektima čime kupci imaju privilegiju da kupuju po najnižim cenama. Tim sajta Kupionica svakodnevno proverava cene na sajtovima prodavaca i upoređuje ih sa cenama na sajtu Kupionica kako bi bili sigurni da su na sajtu Kupionica najniže cene.

Kupionica,-nova-online-shoping-destinacija.3

Share