Humanitarni sešn u piceriji Majstor i margarita

U subotu, 14. avgusta od 12h biće održan treći humanitarni sešn u beogradskoj piceriji Majstor i margarita. Na sešnu će nastupiti Vladimir Kolarić, frontmen benda Veliki Prezir, a sav prihod ostvaren tokom događaja namenjen je humanitarnoj organizaciji Prijatelj u nevolji.

Novac za organizaciju Prijatelj u nevolji se prikuplja putem naručivanja proizvoda iz menija koji je posebno kreiran za ovu priliku. Takođe, moguće je na licu mesta donirati novac organizaciji. Ulaz na događaj se neće naplaćivati.

Humanitarna organizacija Prijatelj u nevolji je osnovana sa ciljem da deci sa smetnjama u razvoju, bolesnoj deci koja čekaju na teške operacije, deci bez roditeljskog staranja kao i drugim licima koja se nalaze u teškim životnim situacijama pruži pomoć i podršku u saradnji sa donatorima, medijima i svim ljudima dobre volje.

Majstor i margarita sešni su osmišljeni da kroz druženje i nastupe etabliranih muzičara sa domaće scene prikupe novčana sredstva i time pomognu različite humanitarne organizacije. Ovo slušalačko iskustvo, razlikuje se od uobičajenog po tome što publika prisustvuje snimanju sešna koji obuhvata mini-koncert i intervju sa autorom. Razgovor sa autorom vodi Uroš Milovanović. Svi nastupi se snimaju tako da će publika moći naknadno da ih čuje i vidi na internet kanalima Majstora i margarite.

Majstor i margarita je beogradska picerija osnovana 2017. godine i prepoznatljiva je po toploj, prijatnoj atmosferi i napolitanskim picama. Picerija je ove godine, drugu godinu za redom uvrštena u evropski izbor 50TopPizza. Picerija se nalazi u ulici Vuka Kradžića broj 12 u Beogradu.

Share