BEOGRADSKA PREMIJERA komedije “LAŽI ME”

Potpuno nova predstava u Akademiji 28, a ujedno i prva od tri premijere u novoj pozorišnoj sezoni, komedija naravi “Laži me”, sa Sandrom Bugarski (BDP) i Aleksandrom Dunićem (Pozorište na Terazijama), zaigraće na Sceni u Nemanjinoj 28, u subotu 1. oktobra, sa početkom u 20 časova.

beogradska-premijera-komedije-lazi-me2

Kada posustali supružnici – sredovečni bračni par, posle dvadeset pet godina, reše da otputuju u banju u kojoj su proveli medeni mesec, na scenu će isplivati laži – one svakodnevne, naivne, bele laži na koje se obično i ne osvrćemo; i one crne, teške, sudbonosne i „smrtonosne“ laži koje su pokidale tolike veze. Lepomir (Aleksandar Dunić) i Ružica (Sandra Bugarski) nakon 25 godina braka odlučuju da otputuju u banju, u kojoj su proveli medeni mesec. Zaglavljeni na seoskoj železničkoj stanici, čekajući voz koji nikako da dođe, supružnici upadaju u komičan lavirint sumnji, poluistina i intriga koje ih dovode na ivicu apsurda. Međutim, iz tog vrtloga u kome su se našli, neće ih spasiti istina, nego upravo laž.

Pozorišni komad LAŽI ME, izvrsna je komedija karaktera, inspirisana crnohumornim poetsko-proznim zapisima o ljudskoj svakodnevici „O ljubavi, smrti i još nekim sitnicama“, iz pera Saše Simonovića.

beogradska-premijera-komedije-lazi-me

Igraju: Aleksandar Dunić, Sandra Bugarski
Tekst: Saša Simonović i Željko Mijanović
Režija: Dragoslav Dabić

Cena ulaznica na blagajni Akademije 28 je 500 din.

KARTE NA POKLON

Ukoliko želite da se igrate sa nama i osvojite karte za predstavu Laži me, podelite ovu objavu putem Facebooka i ostavite komentar sa vašim imenom i mejl adresom. Podelićemo 3×2 karte. Dobitnike objavljujemo 30 septembra.

Poštovani čitaoci i učesnici u nagradnoj igri moramo da vam se izvinimo jer smo napravili grešku (permutovali smo datume) i nismo na vreme izvukli dobitnike karata. Izvinjavamo se na grešci, potrudićemo se da se u budućnosti slično ne ponovi. Hvala vam na učešću u svakom slučaju, nadamo se da ćemo uskoro biti u prilici da vas obradujemo kartama za neku novu predstavu.

Share