Najveći regionalni gejming i IT događaj posle Budimpešte sada i u Beogradu

ASUS i Microsoft PlayITShow Srbija, najveći regionalni sajam gejming i IT industrije, posle Budimpešte se po prvi put održava 27. maja 2017. godine na Beogradskom sajmu u hali broj 4.

Najveci-regionalni-gejming-

Organizatori su pripremili celodnevni doživljaj za sve ljubitelje video igara, konzoli, gedžeta, e-sporta, IT-a ali i jutjubere, gejmere i kosplejere. Kao uveritira u gejming događaj godine, u utorak 23. maja u hotelu Metropol od 12 časova održaće se konferencija sa panel diskusijom pod nazivom Rast i izazovi gejming i e-Sport industrije na kojoj će se razgovarati o izazovima rasta, o komunikacijama i o društvenoj odgovornosti najbrže rastuće industrije danas. Svim posetiocima konferencije biće poklonjene karte za ASUS i Microsoft PlayITShow Srbija.

U okviru ASUS i Microsoft PlayITShow Srbija sajma najstrastveniji gejmeri i gejmerke imaće priliku da se oprobaju u najpopularnijim video igrama danas. Održaće se LAN finala velikih regionalnih LoL, DotA2 i CS:GO turnira, kao i Adria master turinira na koje će doći timovi sa čitavog Balkana. Pripremljene su vredne nagrade za najbolje! Nagradni fond Adria masters turnira iznosi čak 5000 dolara!

Zona mlevenja čeka sve ljubitelje borilačkih video igara. Očekuju vas Injustice i Marvel vs Capcom 3 borbe. U okviru GameArt kutka posetioci će biti u prilici da se upoznaju s umetničkim konceptima koji stoje iza najpopularnijih igara, kao i brojne akcione i druge figure. U okviru sajma biće predstavljen i Cosplay koji je inspirisan likovima iz anima ostvarenja i video igara. Brojni domaći i regionalni kosplejeri kao što su Borivoje Naumovski i Nana Kuronoma koji sami prave svoje kostime pokušaće ne samo da što bolje prikažu kostim odabranog lika, već i da ga što bolje dočaraju celokupnim performansom. U okviru Moding zone biće prikazani neki od samostalno sastavljenih personalnih komjutera.

Na štandu glavnih spozora posetioci će biti u mogućnosti da isprobaju najnovije ASUS uređaje i saznaju više o novitetema Windows 10 Creators Update-a. ASUS štand biće podeljen na dva dela, jedan ROG gejming deo gde će pored izložnih uređaja moći da se igraju neke od najpopularnijih video igara, i drugi relax Zen deo, gde će biti izloženi premium modeli Zenbook-ovi i ASUS telefoni.

Sve bajkere i skejtere pozivamo da posete u okviru sajma Monster ulicu gde je pripremljen poseban celodnevni program. Posetioci će moći i da uživaju u najboljem basketu beogradskih srednjoškolaca. Takmičenje u basketu tri na tri podržano je od strane FIBE.

Zaštitno lice događaja je poznati jutjuber Vojislav Perić poznatiji kao SupremeNexus. On je svoj visokoposećeni jutjub kanal otvorio 2013. godine nakon uspešne tvič karijere i najpopularnijeg strima na ovim prostorima do danas.

Ulaznice za ASUS i Microsoft PlayITShow Srbija su u prodaji od 1. aprila na svim mestima Eventima. U prodaji su redovne ulaznice, porodične ulaznice a samo u pretprodaji i Delux edition ulaznice koje omogućavaju posetiocima ulaz na manifestaciju sat vremena pre otvaranja i Collector’s edition ulaznice (u prodaji u ograničenom broju) a koje omogućavaju osim ulaza sat vremena pre otvaranja i neograničenu konzumaciju hrane i pića.

Share