Ako ste ikad sumnjali u onu „Treba živeti u trenutku“….

Pozorišna predstava “Dar“ naći će se na repertoaru KC Grad, u utorak 28.2.2017. godine sa početkom u 21h.

Ako-ste-ikad-sumnjali-u-onu

Predstava ”Dar” prikazuje dečaka Kostu i njegovu porodicu od njegovog rođenja do puberteta. To je priča o ljubavi, različitostima, prihvatanju sebe i drugih. Kosta je poseban i drugačiji. On ima dar. Naučiće svoju porodicu da ponovo voli, okupiće ih i vratiti pravim vrednostima, a sve nas podsetiti na smisao našeg postojanja na svetu. Kroz predstavu na nesvakidašnji, duhovit i dirljiv način publika će moći da podseti sebe da treba malo usporiti u životu i gledati u one do kojih nam je stalo, a koje često uzimamo zdravo za gotovo računajući da će uvek biti pored nas. Trenutak je taj koji čini život lepšim i ne treba ga propuštati razmišljajući o prošlosti koju ne možemo da promenimo i brinuti o budućnosti koju ne možemo da predvidimo.

“Dar” daje novu definiciju društveno angažovanog teatra, izaziva buru emocija i rađa suptilne, ali duboke promene u svakom od nas.

Ako-ste-ikad-sumnjali-u-

U predstavi po tekstu Milene Đorđević, a u režiji Miloša Đorđevića igraju Boba Latinović, Stojan Đorđević, Milan Kovačević, Milena Đorđević, Maja Ranđić i Zorana Bećić/Jelena Ćuruvija.

Cena karte: 550 dinara
Prodaja karata:
– KC Grad svakog dana od 14h do 20h
-karte možete rezervisati pozivom na broj telefona 064-083-25-97

Share