Arhipelag povodom Svetskog dana knjige

Izdavačka kuća Arhipelag povodom 23. aprila, Svetskog dana knjige i autorskih prava, u okviru kampanje za promociju čitanja Čitanje je priča za svaki dan omogućava svim članovima Narodne biblioteke Srbije, članovima univerzitetskih i specijalizovanih biblioteka u Srbiji, kao i članovima bilo koje javne biblioteke u Srbiji, kupovinu knjiga u izdanju Arhipelaga po klupskom popustu od 30% u periodu od 22. do 28. aprila.

Arhipelag--povodom-Svetskog-dana-knjige

Zainteresovani članovi Narodne biblioteke Srbije, univerzitetskih i specijalizovanih biblioteka u Srbiji, kao i mreže javnih biblioteka u Srbiji popust mogu ostvariti u Klubu čitalaca Arhipelag (Terazije 29/II), svakog radnog dana od 9 do 17 časova, ili pouzećem posredstvom sajta www.arhipelag.rs ili posredstvom e-maila klub@arhipelag.rs. Članovi biblioteka treba da navedu broj članske karte i naziv biblioteke čiji su član.

Povodom Svetskog dana knjige i autorskih prava Arhipelag  je za članove Kluba čitalaca Arhipelag  i za one koji će to postati u toku ove akcije pripremio i specijalne popuste za čitav niz knjiga poznatih savremenih srpskih i svetskih pisaca.

Share