NIVEA Creme Care proizvodi za čišćenje lica: nagradna igra za čitaoce Plezira

Kao iskusni lider u istraživanjima nege kože, NIVEA je ponudila potrošačima svoj prvi proizvod za uklanjanje šminke još davne 1930. godine, uvidevši da je čišćenje lica prvi važan korak u nezi kože. NIVEA je 1982. godine lansirala značajno laganiju i efikasniju formulaciju mleka za čišćenje lica. Ovaj proizvod je napravio pravu revoluciju u rutini čišćenja, zahvaljujući niskom sadržaju surfaktanta, negujućim lipidima i izrazito dobroj podnošljivosti na koži i u predelu očiju. Uprkos tome, sve do danas, čišćenje lica nije uvek deo dnevne rutine nege.

nivea-creme-care-proizvodi-za-ciscenje-lica-nagradna-igra-za-citaoce-plezira

NIVEA je sada pronašla jednostavan način da očistite lice i pritom ga nežno negujete. Novi Creme Care proizvodi za čišćenje lica, temeljno uklanjaju nečistoće koje su se nakupile tokom celog dana i to bez dodatnog trljanja i stresiranja kože. Zahvaljujući negujućem euceritu i hidrirajućem pantenolu, formulacija ujedno štiti prirodnu ravnotežu vlage u koži. Za prirodno lepu, meku i gipku kožu.

NIVEA Creme Care mleko za čišćenje lica
Formulacija sa euceritom i pantenolom, pruža posebnu negu, uklanja šminku, pa čak i vodootpornu maskaru, kao i sve nečistoće i temeljno čisti kožu lica, štiteći pri tom prirodnu ravnotežu njene hidriranosti. NIVEA Creme Care mleko za čišćenje lica je pogodno za sve tipove kože, za čist i nežan osećaj na koži uz jedinstveni i osvežavajući miris NIVEA kreme.

nivea-creme-care-proizvodi-za-ciscenje-lica-nagradna-igra-za-citaoce-plezira3

NIVEA Creme Care krema za čišćenje lica
Negujuća krema za čišćenje lica sa euceritom i pantenolom, pouzdano ali nežno uklanja šminku kao i nečistoće koje se nakupe tokom dana. Prilikom čišćenja lica, dodatno hidrira kožu, čuvajući njen prirodni nivo hidratacije. Pogodna je za sve tipove kože, za prirodno meku i gipku kožu uz jedinstveni i osvežavajući miris NIVEA kreme.

nivea-creme-care-proizvodi-za-ciscenje-lica-nagradna-igra-za-citaoce-plezira2

NIVEA Creme Care maramice za čišćenje lica
Izuzetno mekane maramice na prijatan način efikasno uklanjaju šminku i nečistoće sa lica. Koža je hidrirana već tokom samog čišćenja zahvaljujući aktivnom negujućem kompleksu. Zaštitni kompleks nežno i dubinski čisti lice, uz jedinstveni i osvežavajući miris NIVEA kreme, a koža je meka i gipka.

nivea-creme-care-proizvodi-za-ciscenje-lica-nagradna-igra-za-citaoce-plezira4

Nivea i Plezir magazin su pripremili 3 kompletna paketa za negu i čišćenje kože za čitatelje Plezira. Kako biste se prijavili za nagradnu igricu potrebno je da lajkujete stranicu NIVEA SRBIJA, ostavite ovde vaš komentar sa imenom i mejl adresom za kontakt i šerujete objavu putem društvene mreže po želji (Facebook, Twitter, Google +). Igramo se 5 dana, a dobitnike objavljujemo na sajtu.

UPDATE

Nagradna igra je završena, a NIVEA pakete su osvojili: komentar pod brojem 24. Andjela, komentar pod brojem 50. Renata Konstantinovic i komentar pod br. 80 Miodrag Djondric. Čestitamo!

Share