Eucerin DERMOPURE darivanje

Pojava akni ili mitisera uobičajena je kod osoba koje imaju masnu kožu, koju karakterišu proširene pore i višak sebuma. Pore se u tom slučaju lako zapuše i, bez obzira na godine, postanu mesto pogodno za razvoj bakterija i upala.

Inovativna i autentična formulacija Eucerin® DERMOPURE linije efikasno umanjuje ključne simptome masne i problematične kože i sprečava njihov ponovni nastanak. Obuhvata osam preparata za kompletan tretman ovog tipa kože u cilju postizanja čistog i ujednačenog tena. Osim što efikasno umanjuju simptome masne i problematične kože i sprečavaju njihov ponovni nastanak, preparati iz ove linije umiruju iritacije i obezbeđuju optimalnu hidrataciju kože.


Eucerin® 
DERMOPURE Regenerativni tretman je visoko efikasna i dobro balansirana kombinacija sastojaka koji istovremeno deluju kao piling, to jest uklanjaju sloj mrtvih ćelija sa površine kože. Na ovaj način umanjuju se tragovi akni, čiste pore i zaustavlja razvoj bakterija, što sprečava pojavu novih akni i bubuljica. Dodatno, Eucerin®DERMOPURE  Regenerativni tretman podstiče regeneraciju kože tokom noći i umiruje kožu. Preporuka je da se primenjuje uveče i da se u sklopu redovne nege narednog dana uključi i preparat za zaštitu od sunca. Tokom upotrebe je važno izbegavati kontakt sa sluzokožom i očima.

Eucerin i Plezir magazin su za čitaoce pripremili Eucerin® DERMOPURE Regenerativni tretman za masnu, problematičnu kožu na poklon. Jedan dobitnik će biti izvučen putem sajta, a drugi putem naše instagram stranice. Ukoliko se prijavljujete putem sajta potrebno je da ovu objavu šerujete javno putem Facebook-a, i ostavite komentar ispod objave. Dobitnike proglašavamo u utorak. Srećno!

UPDATE

Poklon je dobila čitateljka koja je ostavila komentar pod brojem 42 – Brana. Čestitamo!

Share