Zaboravite na insekte uz SOS liniju Kozmetike Afrodita

Upoznajte SOS proizvode iz Kozmetike Afrodita koji na prirodan način djeluju protiv uboda komaraca, krpelja, obada i ostalih neugodnih insekata.

Zaboravite-na-insekte-uz-SOS-liniju-Kozmetike-Afrodita

Topli dani i veća otkrivenost kože povećavaju mogućnost uboda različitih insekata, koje uz peckajuće bolove prate i lokalne reakcije kože: crvenilo, svrbež te neugodnu oteklinu na mjestu uboda. Ubodi insekata mogu biti i opasni po život u slučaju da prenose opasne zarazne mikroorganizme ili prouzroče alergijske reakcije. SOS TROPICAL SPREJ s eteričnim uljima citronele, limunske trave, eukaliptusa, lavande i ružmarina odbija komarce i druge insekte, a ujedno osvježava kožu, vitalizira je i daje ugodan miris.

SOS KIDS LOTION, koji je primjeren za djecu od 3 godine naviše te za osobe s osjetljivom kožom, nudi zaštitu od insekata priznatim uljem brazilskog oraha Andiroba.

Zaboravite-na-insekte-uz-SOS-liniju-Kozmetike-Afrodita2

Ako niste mogli zaobići ubod insekta, Kozmetika Afrodita preporučuje SOS CALMING GEL, koji je prava terapija hlađenja za ublažavanje svrbeža. S aloe verom i lavandom blagotvorno hladi, smiruje i regenerira nadraženu kožu odmah nakon uboda insekta, a nepogrešiv je izbor i kod sunčevih opeklina te opeklina meduza.

Zaboravite-na-insekte-uz-SOS-liniju-Kozmetike-Afrodita3

Share