Vikend u etno selu Gucevski vajati

Još jedna nagradna igra, poslednja u ovom mesecu. Lepo vreme i proleće je idealno za lep vikend van grada. Od danas traje nagradna igra u kojoj se u narednih 5 dana možete prijaviti za učešće i ukoliko vam je srećna zvezda inaklonjena osvojiti vikend za dve osobe sa doručkom u etno selu Gučevski vajati.

Da bi ste se prijavili za učešće potrebno je da lajkujete stranicu Plezir magazina i na ovom postu ostavite komentar sa svojim podacima i Fb nalogom kako bi mogli da vas kontaktiramo nakon osvojene nagrade. Srećno svima! Dobitnika izvlačimo uz pomoć sajta Random.org

gucevski-vajati

gucevski-vajati-2

Ukoliko želite predah od urbanog života i da se dobro odmorite uz miris sveže pokošene trave ili šarenolikog lekovitog, šumskog bilja krenite put planine Gučevo, ka Zvorniku. Samo 100m od ovog etno sela se sa Gučeva vidi reka Drina kao na dlanu.

Etno selo  Gučevski vajati otvoreno je 2008. godine. Ovaj etno kompleks je brižljivo uklopljen u prirodno okruženje ovog kraja. Okruženo gustom šumom etno selo pruža pravo utočište od užurbane svakodnevice.  U blizini se nalaze  staze za šetnju, utabana staza do Banje Koviljače koja je udaljena 4 kilometra, staze do vrha planine gde je spomenik srpskim junacima iz Prvog svetskog rata. Posetite web sajt gucevskivajati.rs

Gučevo

Poklanjamo vam 2 noćenja sa doručkom za dvoje nakon 01.04. 2014. Godine (primaju goste u periodu od aprila do septembra zbog lepog vremena)

UPDATE:

Nagradna igra je završena, izvukli smo dobitnika. Komentar pod brojem 8, naš čitalac Vlajko Stevanović će imati priliku da svoj vikend provede u etno selu Gučevski vajati. Čestitamo!

gucevski dobitnik

 

Share