Veče improvizacije

Počela je nova sezona u Bena Akiba comedy club&bar-u gde se pored redovnog repertoara stand up komedije održava i Veče improvizacije dva puta mesečno sa komičarima organizacije Standup.rs. Prvi susret sa improvizacijom komičari su imali u emisiji ˝Stand up and more˝ koja je emitovana na kanalu Comedy central extra. Nakon ove gledane emisije, Veče improvizacije je izazvalo veliko interesovanje kod publike i uvek se traži karta više.

vece-improvizacije

Komedija improvizacije ili Improv predstavlja scensku formu u kojoj se većina ili ceo izvedeni materijal smišlja na samoj sceni tokom nastupa. To znači da se sve priče, dijalozi i akcije izvode bez prethodno pripremljenog materijala tako da komičari kroz različite igre demonstriraju svoju duhovitost, kao i brzinu smišljanja fora i odgovora u datoj situaciji. Detektor laži, Idemo na dejt, Čija je ovo rečenica, Troglavi pevač… to su samo neki od naziva igara koje su deo Improva.

Ovde je zanimljivo što komičari izlaze iz sigurne stand up zone i upuštaju se u vode improvizacije u kojoj je njihov humor i snalažljivost ono što izaziva reakciju publike. Bez ikakve pripreme i komičara i same publike. Komičari koji izvode komediju improvizacije su Srđan Dinčić, Aleksandar Perišić i ostali komičari organizacije Standup.rs.

Ako do sada niste bili u prilici da ovo vidite, a ako i jeste i svidelo vam se, pozovite broj za rezervaciju mesta na 060/3060131 i dođite u klub Ben Akiba koji se nalazi u ulici Braće Krsmanovića 6 u Savamali.

Share