Urban Decay otkrio datum dolaska na hrvatsko i slovensko tržište

Kako bi proslavio dugo očekivano regionalno lansiranje u Hrvatskoj i Sloveniji, Urban Decay je organizirao veliku proslavu u urbanom prostoru, staroj tvornici perja La Grma.

Više od 180 hrvatskih i slovenskih uzvanika – medija, poznatih osoba, bloggera i vloggera te makeup artista okupilo se i uživalo u beauty with an edge atmosferi. „Feminine, dangerous, fun” mantra je Urban Decaya već više od 20 godina i upravo je ovaj slogan bio glavna misao vodilja u organizaciji ovog događaja. Svaki je kutak prostora imao jedinstveni Urban Decay pečat. Provokativan, bez kompromisa i zabavan.

Za odličnu atmosferu koja je potrajala do kasnih noćnih sati zaslužna je DJ Rea uz tattoo artiste iz Nero Ink tattoo studia koji su uzvanicima radili body paint, a tematski kokteli i vrlo strog dress code – cool i edgy  pridonijeli su pravoj UD energiji.

Uz generalnog managera L’Oreala Luxe za Adria Balkan regiju, Ivu Matulju, kratak govor držale su brand manager Koraljka Spremić i Neisha, slovenska pjevačica i moderatorica večeri koja je svim gostima približila povijest Urban Decaya i top 5 opsesija.  Otkriven je i datum – Urban Decay dolazi ekskluzivno u Müller, Trg bana Josipa Jelačića ovaj tjedan, 23. veljače.

Više o Urban Decayu:

Priča o Urban Decayu kreće sredinom 90-ih, u SAD-u. Sandy Lerner (suosnivačica tvrtke Cisco Systems) i Wende Zomnir (kreativna poslovna žena i beauty junky), izradili su sporazum koji je doveo lansiranja prve linije laka za nokte u bungalovu Wende Zomnir. Urban Decay je osnovan u siječnju 1996. godine s linijom od 10 ruževa i 12 lakova za nokte. Inspirirani izblijedjelim kulisama urbanog krajolika, nosili su otkačene nazive poput Roach, Smog, Rust, Oil Slick i Acid Rain. Danas Urban Decay nudi širok asortiman visoko kvalitetne kozmetike. Od baršunasto nježnih sjenila za oči (uključujući neke od najprodavanijih paleta) i ‘opakih’ kremastih ruževa do proizvoda lagane teksture i sprejeva za završni izgled, kako bi make up look trajao cijeli dan.

Jedne od najpoznatijih paleta sjenila za oči NAKED, ruževi VICE, primeri za oči i sprejevi za završni izgled od ovog četvrtka bit će dostupni i u Hrvatskoj i Sloveniji. Urban Decay dolazi ekskluzivno u Müller parfumeriju Trg bana Josipa Jelačića u Zagrebu 23. veljače i Müller parfumeriju BTC Ljubljana 22. veljače.

Share