U oktobru se slavi Dan lepote

Ovog oktobra, devojke iz Rotarakta su po šesti put sprovele akciju Dan lepote, u okviru meseca borbe protiv raka dojke. Ovo je sada već tradicionalna, zajednička akcija Rotarakt klubova Beograd i Beograd-Centar. Reč je o inicijativi namenjenoj pacijentkinjama koje se bore sa kancerom dojke na Institutu za Onkologiju i Radiologiju u Beogradu. Cilj je da se uz druženje i muziku, ove divne žene podsete koliko su zapravo lepe, koliko vrede i koliko toga pozitivnog nose u sebi.

U-oktobru-se-slavi-Dan-lepote6

Kao i uvek, bilo je puno pozitivne energije, smeha, ženskih priča, zagrljaja i saveta za negu lepote, ali i života.

U-oktobru-se-slavi-Dan-lepote5

U-oktobru-se-slavi-Dan-lepote4

Devojke su zajedno sa pacijentkinjama okušale svoje umeće u pravljenju maski i pilinga za lice i ruke od prirodnih namirnica. Razmenile su recepte i osmehe. Devojke iz škole šminkanja Dragana Vurdelje su svemu dale poseban ton i svojim bojama unele vedrinu u jedan oktobarski dan i srca svih prisutnih.

U-oktobru-se-slavi-Dan-lepote3

U-oktobru-se-slavi-Dan-lepote2

Isto tako, ništa ne bi bilo isto da se nisu pridružili divni ljudi iz Eucerina i obradovali naše dame predivnim poklonima.

U-oktobru-se-slavi-Dan-lepote7

Druženje je završeno malim foto sešnom uz pomoć talentovane Katarine Rađenović i obećanjem da će se druženje ubrzo nastaviti van prostorija Instituta, sa nekim novim lepim pričama.

Share