SVAKO IMA SVOJU PRIČU, PRIJAVITE SE ZA STORYTELLING!

Story Club Beograd u saradnji sa klubom Ben Akiba i organizacijom Standup.rs organizuje po drugi put u pomenutom klubu Veče pripovedanja ili tačnije Storytelling night! Događaj će se održati 20. maja sa početkom u 19:30h i iako je ulaz besplatan, morate napraviti rezervaciju na broj 060/ 30 60 131. Tema ove večeri je ˝Serendipity˝ i nastup je dvojezičnog karaktera (na engleskom i srpskom jeziku).

SVAKO-IMA-SVOJU-PRICU,-PRIJAVITE-SE-ZA-STORYTELLING!3

Šta je Story Club Beograd i koja su ˝pravila˝? Story Club Beograd je show pripovedanja koji je mešavina spontanog Open mic-a sa primesom živog pozorišta. Koncept je jednostavan: recite nam istinitu priču za osam minuta. Svako veče ima drugačiju temu. Možete pevati, pričati viceve, pročitati u jambičkom pentametru – nije važno koji oblik odaberete – važno je da je vaša priča istinita. Drugo važno pravilo je da poštujete svoju publiku – nema politički obojenih priča, rasizma, nacionalizma, ili da se žalite na druge. Story Club je mesto uzajamnog razumevanja i poštovanja; izvođači koji prekrše vezu međusobnog poštovanja će odmah biti povučeni sa scene.

Može se prijaviti bilo ko. Story club ima najmanje tri mesta za openmajkere (nove govornike koji su prvi put na sceni) na svakom nastupu. Open mic učesnici dostavljaju svoje priče na mail story@storyclubbelgrade.com. Postoji tajmer na sceni sa izvođačem koji odbrojava, kada se tajmer oglasi, priča je završena. Mi ohrabrujemo sve da se prijave i pokažu šta imaju!

SVAKO-IMA-SVOJU-PRICU,-PRIJAVITE-SE-ZA-STORYTELLING!2

Pridružite nam se 20. maja sa početkom u 19:30 časova u klubu Ben Akiba koji je u Braće Krsmanovića 6 u Savamali. Prijavite se da ispričate Vašu priču ili dođite da čujete po čemu je storytelling nešto što je jako popularno u svetu, a skoro je saživelo i kod nas. Link stranice za sva vaša pitanja: https://www.facebook.com/storyclubbelgrade/

Share