Supernatural festival 2017

Najveći ekološki događaj ove vrste kod nas, Supernatural festival već jedanaestu godinu slavi Dan planete Zemlje ukazujući na važnost očuvanja zdrave životne sredine. Festival se ove godine održava na Adi Huji u Supernatural parku a konkretan cilj ovogodišnjeg festivala je dalje pošumljavanje i revitalizacija ove oblasti.

Supernatural-festival-2017-

U okviru muzičkog dela festivala nastupaju Lolobrigida, Kanda Kodža i Nebojša, Del Arno bend, Beogradski Sindikat, Nikola Vranjković, Irie Fm, Sharska Snakes and Planes, Nula radio with Rebel B i tradicionalno Leontina i dečiji hor Čarolija. Pored dobre muzike za posetioce festivala organizovane su i brojna dešavanja za decu i odrasle.

PIJACA na kojoj de se predstaviti mala poljoprivredna gazdinstva, proizvođači autentičnih srpskih proizvoda i najbolje iz Srbije: homoljski med, banatski kozji sir, sremski kulen, rakiju sa gledićkih planina i druge čuvene delikatese. Deo pijace bide i otvorena kuhinja gde de majstori kuhinje renomiranog beogradskog restorana “Cvede zla” pripremati gurmanske zalogaje za sve sladokusce.

ZELENA ZAJEDNICA ekoloških organizacija upoznaće posetioce sa svim aspektima zaštite životne sredine: Biološki fakultet, Recan organizacija za reciklažu limenki, Daj Daj socijalno preduzede za proizvodnju organskih tekstilnih proizovda za bebe, Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije, Amfora ronilački klub i mnogi drugi.

WELNESS radionice kapuere, joge, masaže, izložba lekovitog i aromatičnog bilja promovisaće harmoniju duha i tela.

DANUBE VILLAGE i organizacije Srbija za mlade koja se bavi omladinskim turizmom i DCC dunavski centar za kompentenciju upoznaće sve zainteresovane sa biodiverzitetom i ekoturizmom na Dunavu.

RADIONICE ZA DECU de kroz zabavu i igru upoznati mališane kako se sadi lekovito bilje, lavanda, ruzmarin, majčina dušica, zašto su važne pčele i kako da kroz veselu potragu za blagom otkriju važna znanja za zdraviju i zeleniju planetu.

Supernatural-festival-2017

Dva dana festivala za šumu na Adi Huji. 10% prihoda od prodaje karata Supernatural ulaže u pošumljavanje Ade Huje. Do 21. aprila karte se prodaju po ceni od 600 RSD za jedan dan, odnosno 1000 RSD za oba dana. Od petka 21. aprila cena karte je 800 RSD za jedan dan, odnosno 1300 RSD za dva dana. Karte za festival mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Eventima kao i na samom ulazu u Supernatural park tokom trajanja festivala 22. i 23. aprila.

Realizacija Supernatural festivala u produkciji Marsh Creative Production.

Share