Shabby Cat’s Decor

Shabby Cat’s Decor je domaći brend usmeren ka uređenju životnog prostora, nastao iz ljubavi prema kreativnom stvaranju. Katarina Pavlović, na nagovor bliske prijateljice ohrabrila se i pokrenula Shabby Cat’s Decor.

Shabby-Cat's-Decor

Katarina je po profesiji inženjer grafičkog inženjerstva i dizajna što je bila dobra potpora za osmišljavanje vizuelnog identiteta brenda kao i rad na kreiranju postera, bedževa i detalja koji se nalaze u ponudi brenda. Međutim, ono po čemu je Shabby Cat’s Decor prepoznatljiv iz prve su dekorativni jastučići koji su lako uklopiv detalj u svaki enterijer i zabavan način da se prostor “osveži”. Čitavu ponudu možete pogledati preko Fejsbuk stranice Shabby Cat’s Decor ili instagram profila shabbycatsdecor.

U dogovoru sa Katarinom, rešili smo da vas obradujemo jednim čupavim, mekanim jastučićem inspirisanom snežnom idilom sa potpisom Shabby Cat’s Decor koji će svakom prostoru dati dozu svedenog glamura. Sve što je potrebno da uradite da biste se prijavili za učešće u ovoj nagradnoj igrici je da na fejsbuku zapratite stranicu Shabby Cat’s Decor, kao i Plezir magazin, zatim ostavite komentar nakon ove objave i podelite objavu putem društvene mreže po izboru (Facebook, Twitter, Google +). Nagrađivanje će trajati 7 dana, nakon čega ćemo uz pomoć sajta Random.org odabrati dobitnika. Srećno!

Update

Nagradna igra je završena, a čitateljka koja je ostavila komentar pod rednim brojem 21. – Jelena Stošić je dobitnica Shabby Cat’s Decor jastuka. Čestitamo!

Share