Poziv za Učešće u “Vegan izazov 22”

„Vegan izazov 22“ počinje 30. oktobra 2020. i održaće se u organizaciji udruženja Sloboda za životinje. Uz podršku iskusnih mentora i tima nutriconista učesnici će moći da se informišu o veganstvu i praktično primene znanje u okviru svakodnevnih izazova. Izazov traje 22 dana, i potpuno je besplatan. Svi zainteresovani mogu se prijavitu putem linka.

„Vegan izazov 22” napravljen je po uzoru na svetski veganski izazov. Svakog meseca oraganizatori Izazova pozivaju nove učesnike da se prijave i probaju veganski način života. Izazov se održava treći put po redu i do sada u Izazovu učestvovalo oko 1000 ljudi.

Svakog meseca raste broj učesnika, a ima i onih koji ponove Izazov kako bi utvrdili svoje znanje. Utisci polaznika su uglavnom pozitivni, dobar deo učesnika nakon Izazova odluči da ostane na ovakvom režimi ishrane jer zahvaljujući savetima koje dobiju od strane iskusnih nutricionista i mentora shvate da veganstvo zapravo nije bauk i da takav izbor trebamo napraviti zbog životinja, planete ali i sebe. Udruženje „Sloboda za životinje”

Share