Otkrijte proizvode koji će naglasiti snagu kovrčave kose

John Frieda diže liniju Frizz Ease Dream Curls na novu razinu: specifično osmišljena za kovrčavu kosu, poboljšana formula s hranjivim Abisinijskim uljem osigurava optimalnu ravnotežu borbe s neposlušnom i teško ukrotivom kosom, definiranjem kovrča i dugotrajnosti – svega što kovrčava kosa treba za prekrasne, mekane, hidratizirane kovrče.

Imati kovrčavu kosu može biti metafora za život: snažna, živahna i nikad dosadna, ali imati kovrče također znači i svakodnevnu borbu i izazove s kovrčama. Gotovo svaka žena s kovrčavom ili valovitom kosom lovi se ukoštac s neposlušnom i teško ukrotivom kosom prije nego postigne cilj glatkih podatnih i prekrasnih kovrča.

S gotovo 30 godina iskustva u njezi kose, brend John Frieda je posvećen razumijevanju i ispunjavanju zahtjeva svake žene i potreba njihove kompleksne kose. S lansiranjem linije Frizz Ease John Frieda bio je prvi brend za njegu kose koji je posvetio svoje napore za borbu protiv neukrotive kose. Linija je postepeno rasla i sada osigurava asortiman prilagođen po mjeri, uključujući Frizz Ease Dream Curls kolekciju. Nadograđena i poboljšana linija John Frieda Frizz Ease Dream Curls 2018 s hranjivim Abisinijskim uljem i novim mirisom naglašava pozitivnu snagu kovrčave kose i otkiva njezin jedinstveni potencijal. Potpuno novi proizvod – Frizz Ease Dream Curls Dubinski Regenerator zaokružuje kolekciju.

Abisinijsko ulje – ekstra njega koju kovrčava kosa treba

Kovrčava kosa je više suha, neposlušna i teže ukrotiva od ravne kose, zato joj je potreban intenzivan tretman. Prirodno Abisinijsko ulje iz etiopijskih visoravni daje kovrčama hranjivost koja im je potrebna bez otežavanja kose ili ostavljanja masnog osjećaja. Kosa dobiva zdravi sjaj i osjećaj  mekoće i hidratiziranosti.

Frizz Ease Dream Curls Šampon & Regenerator:

Definirajte i učvrstite kovrče već prilikom šamponiranja: John Frieda Frizz Ease Dream Curls Šampon i Regenerator pretvaraju nestašnu kosu u definirane kovrče koje se lako oblikuju.  Nova hranjiva formula sa specijalnim kompleksom koji naglašava kovrče, ojačava strukturu kose, zaglađuje kovrče i daje im veću opuštenost. Kosa je optimalno pripremljena za daljnje oblikovanje u kovrče ili valove.

NOVO! Frizz Ease Dream Curls Dubinski regenerator:

Intenzivni hidratantni tretman za kovrče kojima je potrebna dodatna njega. Naglašava i nadopunjuje vrlo suhu kosu za lakše oblikovanje, raspetljavanje, mekoću i sjaj, istovremeno osiguravajući intenzivno hranjenje za mekane, zdrave kovrče.

Osvježite umorne i beživotne kovrče i kreirajte prekrasne kovrče: Frizz Ease Dream Curls Daily Styling Spray je čudotvorno oružje za definirane, prirodne kovrče. Vraća definiranost, elastičnost prirodnih kovrča. Inovativna poboljšana formula prodire u kosu kako bi obnovila elastičnost i ostavila kosu super svilenkastom.

 

Share