NIVEA limitirana serija pakovanja inspirisanih bajkama

Za NIVEA kremu može se slobodno reći da je sama po sebi čarobna i da predstavlja magiju u malom. Prigodna za sve generacije, vremenom nam je otkrila svoje mnogobrojne talente. Njen aktivni sastojak eucerit omogućio je po prvi put u istoriji, razvoj kreme na bazi ulja i vode to jest prve ulje-u-vodi emulzije bez konzervansa. Nezaobilazni deo magije NIVEA kreme predstavlja njen neodoljivi miris koji u sebi nosi svežinu bergamota, pomorandže, lavande, ruže i jorgovana, sa nežnom notom đurđevka. To je upravo onaj karakterističan, neponovljiv miris koji tako često vezujemo za prijatne uspomene iz detinjstva.

NIVEA-limitirana-serija-pakovanja-inspirisanih-bajkama2

Jedan od najintimnijih i najnežnijih zajedničkih trenutaka roditelja i njihove dece, je upravo kada uspavljuju svoje mališane. To su nezaboravni momenti kada im pričamo bajke koje će ih odvesti u svet magije, koje će ih umiriti i pokazati svu našu nežnost.

NIVEA-limitirana-serija-pakovanja-inspirisanih-bajkama

Ove godine, NIVEA je dizajnirala specijalno limitirano izdanje svoje legendarne plave kreme, koje će roditeljima i njihovim mališanima pružiti magične trenutke nege – čarolija će se na taj način širiti zajedno sa jedinstvenom NIVEA kremom i posebnim bajkama koje su dostupne na NIVEA sajtu.

Udo Weigelt (dečji pisac) i Joelle Tourlonias (ilustrator) tvorci su magičnih bajki i čarobnih pustolovina Luke, zeke, male vile i Mie.

30 ml, okvirna cena: 89 din

75 ml, okvirna cena: 169 din

150 ml, okvirna cena: 269 din

NIVEA-limitirana-serija-pakovanja-inspirisanih-bajkama3

Tokom maja i juna, u Aksa prodajnim objektima širom Srbije, NIVEA organizuje specijalne promocije i druženja sa vašim omiljenim likovima iz ovih magičnih bajki. Zato dođite sa svojim mališanima da upoznate Luku, zeku, malu vilu i Miu i obezbedite svoj primerak jedne od NIVEA bajki. Putem sajta shop.aksa.rs možete proveriti u kojim terminima se održava promocija u vama najbližoj Aksa radnji.

Share