Negovane i lepe usne uz Labello Lip Butter arome

Ukoliko želite negovane i lepe usne, Labello je vaš idealni saveznik. Bogata nega koju pruža Labello Lip Butter čini usne mekanim, dok njegove zavodljive arome osvajaju vaša čula. Zato se prepustite ovom senzualnom doživljaju i podarite usnama dugotrajnu negu.

Labello je vaš idealni saveznik u najslađim trenucima u životu. Kada želite da pokažete ljubav nežnim poljupcem, kada uživate u zabavi i smehu sa bliskim prijateljima ili kada od sreće počnete da pevušite omiljenu pesmu Labello je tu da učini ove trenutke nezaboravnim. Zavodljive Labello Lip Butter formulacije: Original, Malina i Vanila & makadamija, nežno se tope na usnama i osvajaju vaša čula već nakon prvog nanošenja.

Negovane-i-lepe-usne-uz-Labello-Lip-Butter-arome

Labello Lip Butter u praktičnom pakovanju pruža svojevrsni doživljaj. Zavodljivi ukus i aroma će probuditi vaša čula dok bogata formulacija čini usne mekanim i glatkim na dodir, pružajući im dugotrajnu negu i divan izgled.

Labello Lip Butter Original
Bogata formulacija sa ši buterom i prirodnim bademovim uljem obezbediće dugotrajnu negu i 12 sati intenzivne hidratacije čineći usne mekim i glatkim.

Labello Lip Butter vanila & makadamija
Formulacija obogaćena ši buterom i prirodnim bademovim uljem štiti osetljivu kožu usana od isušivanja. Nežno se topi na usnama i osvaja vaša čula neodoljivim aromama vanile i makadamije.

Negovane-i-lepe-usne-uz-Labello-Lip-Butter-arome-3

Labello Lip Butter malina
Formulacija sa ši buterom i prirodnim bademovim uljem štiti osetljive usne od spoljašnjih uticaja. Bademovo ulje efikasno neguje čak i veoma suvu kožu, pružajući pritom jedinstvenu i dugotrajnu mekoću usnama. Labello Lip Butter nežno se topi na usnama i osvaja ukusnom malinom, zavodljivo roze boje.

19 ml, okvirna cena: 247 din

Negovane-i-lepe-usne-uz-Labello-Lip-Butter-arome-2

Share