Napravi svoj Nivea miris

Novi NIVEA Soft Mix me u ograničenoj seriji nudi više od 25 mogućnosti da kreirate svoju jedinstvenu mirisnu kremu!

Šta dobijate kada princip „pomešaj i kreiraj“ uzmete iz modne industrije i primenite ga na negu kože? Odgovor je: NIVEA Soft Mix me! Tri fantastična nova mirisa pridružuju se Classic NIVEA Soft kremi, a svaki miriše potpuno različito. Iznenađenje je u tome što ih možete pomešati kako biste stvorili potpuno novi miris. Četiri mirisa i više od 25 mogućih kombinacija za jedinstvenu mirisnu kremu sa ličnom notom. #mixyourscent #myuniquestyle #formebyme #yourscentyourmix

Miris vaše omiljene kreme prati vas celog dana. On obavija vašu kožu i meša se sa prirodnom aromom vašeg tela, kako bi postao vaš jedinstveni miris. Mi volimo taj poznati miris, ali ponekad poželimo nešto malo drugačije: na primer, razigrani miris za noćni izlazak sa drugaricama ili sanjalačku aromu za romantični sastanak. U nekim danima, želimo sve to zajedno. Ili, pomalo od jednog, mrvicu od drugog. Ali ne previše jako. Ne kao parfem. Sada vam NIVEA Soft Mix me ograničena serija to omogućava.

Svaki jedinstveno kreirani miris kreme unapređuje razne aromatične nijanse ostalih krema. Sve tri nove kreme mogu se mešati sa kremom Classic NIVEA Soft i imaju istu laganu, hidratantnu formulu koja koži daje osećaj svežine, mekoće i ležernosti. Savršeno je pogodna za lice, telo i ruke.

Slojevi mirisa funkcionišu kao slojeviti modni izgled. Za sanjalačku aromu bobičastog voća nanesite NIVEA Soft Berry Charming na dekolte, uz nekoliko nanosa za osećaj odmora na svom vratu iz sunčano žute bočice – NIVEA Soft Happy Extic. Za opušteni osećaj svežine, nanesite Classic NIVEA Soft i NIVEA Soft Chilled Oasis na zglobove ruku.

Mirise je lako pomešati, kao na slikarskoj paleti. Kreme se mogu mešati direktno na dlanu. Zatim se mešavina koja uključuje ličnu notu nanosi na kožu. Naravno, ovde se mogu stvarati jedinstveni mirisni akcenti: na primer, mešanjem krema Classic NIVEA Soft i NIVEA Soft Chilled Oasis, NIVEA Soft i NIVEA Soft Happy Extic za lice ili NIVEA Soft Berry Charming i NIVEA Soft Happy Extic za iskustvo intenzivnog mirisa na gornjem delu tela i rukama.

Classic NIVEA Soft – Uživajte u okrepljujućem osećaju istinske ikone. Veoma intenzivna, osvežavajuće mekana hidratantna krema sa čistim mirisom, bez primesa.

NIVEA Soft Berry Charming – Romantična, šarmantna i razigrana: U ovom mirisu NIVEA Soft povezuje krepku slatkoću divlje jagode i sočne maline sa svežim dodirom Pink Lady® jabuke

NIVEA Soft Chilled Oasis – Osvežavajuća menta, svežina zelenih listova i dašak ljiljana koji cvetaju u šumi nakon jutarnjeg pljuska: ova krema je vaš trenutak opuštanja i harmonije.

NIVEA Soft Happy Extic – Ova krema je direktna asocijacija na svetlost sunca. Usklađivanje razdraganih iskričavih mirisa svežeg ananasa, egzotičnih citrusnih plodova i bistre vode kokosa je čista životna radost!

Share