JUNSKI REPERTOAR U KLUBU BEN AKIBA

Junski repertoar u klubu Ben Akiba nudi sjajne prilike za smeh i dobar provod! Uz komičare organizacije Standup.rs nastupaće i komičarke iz Slovenije i Hrvatske tako da imate razloga da posetite sajt ili Facebook stranicu, pogledate repertoar i rezervišete mesta.

JUNSKI-REPERTOAR-U-KLUBU-BEN-AKIBA

U nedelju, 5. juna snage udružuju rezident komičari Nikola Silić i Aleksandar Perišić, poznati po britkom jeziku kao i po crnom i nekorektnom humoru koji publiku ne ostavlja ravnodušnom.

Aleksandar Perišić će 8. juna nastupati i sa poznatom hrvatskom komičarkom Marinom Orsag u stand up show-u pod nazivom ˝KAJ BRE?!˝ Nastup je spoj Marininog i Aleksandrovog najboljeg materijala karijere sa naglaskom na fore vezane uz hrvatsko – srpske odnose.

Najbolja slovenačka komičarka i rezident komičarka Standup.rs-a – Martina Ipša i Jelena Radanović, nastupiće u četvrtak 16. juna. Poznate komičarke će pokazati zašto su među najboljima u svom poslu i zašto se za njihove nastupe uvek traži karta više!

Pored Večeri improvizacije (1. i 14. jun) gde učestvuju Srđan Dinčić, Nesha Bridges i Aleksandar Perišić, publiku očekuje i Veče crnog humora (21. jun), one man show Srđana Dinčića (7.jun) i Neshe Bridgesa (9. i 30. jun).

Veče novog materijala je 12. juna gde će svako od deset komičara organizacije Standup.rs nastupiti sa po 10 minuta potpuno novog teksta. U ostatku repertoara videćete nastupe koji su kombinacije rezident i mlađih komičara Standup.rs-a.

Share