Hydra Patch – nova generacija hidratacije s aktivnim anti-pollution djelovanjem

Onečišćenje zraka može oštetiti kožu jednako kao sunčeve zrake. Najviše pogađa isušenu kožu kojoj nedostaje vlage jer je njezina barijera ranjiva i oštećena.

Nova linija HYDRA PATCH kozmetike Afrodita ekskluzivno rješava problem dehidracije kože s aktivnim djelovanjem u borbi protiv onečišćivača. Ova inovacija nadahnuta je jedinstvenom tehnologijom PatcH2O, koja djeluje kao zaštitni i istodobno njegujući H2O flaster.

Na površini kože stvara hidrofobni sloj koji smanjuje, odnosno sprječava, gubitak vode zbog hlapljenja. Postupnim prodiranjem hidratantnog kompleksa u epidermu vrhunski sastojak PatcH2O, samo nekoliko minuta nakon nanošenja, nudi trenutačnu hidrataciju, koja se produljuje i do 5 dana nakon posljednjeg nanošenja. Uz trostruku snagu hidratacije, linija HYDRA PATCH, oduševljava i s aktivnim ANTI-POLLUTION djelovanjem sljedećim mehanizmima: čuva vitalnost stanica kože, aktivno štiti od oštećenja onečišćivačima i ojačava zaštitnu funkciju kože.

 

HYDRA PATCH objedinjuje kreme za njegu različitih tipova kože nakon 20. godine života, a posebno se ističe HYDRABOOST serum, koji predstavlja prvu pomoć za umornu i dehidriranu kožu i izvrsna je podloga za make-up i za sve njegujuće kreme.

Share