Gostovanja u Ben Akiba comedy club-u

U poslednjoj nedelji januara Standup.rs u matičnom Ben Akiba comedy club&baru, koji se nalazi u ulici Braće Krsmanovića 6 u Savamali, pored standardnog repertoara posetioce čekaju dva specijalna gostovanja!

U utorak, 26. januara sa početkom u 20:30h nam po prvi put dolaze u goste sjajni komičari iz Bosne i Hercegovine – Omer Hodžić i Igor Drljo Iggy.

gostovanja u Ben Akiba comedy club-u

Omer Hodžić se stand up komedijom bavi već tri godine, skupio je skoro 300 nastupa, po regiji i šire. On se bavi organizacijom mnogih stand up događaja na području BiH, a naročito Mostara.

Igor Drljo Iggy, između ostalog, za sebe kaže: ¨Moje teme se baziraju na aktuelnim temama, ali i na onim temama u kojima vidim zanimljivu foru (znači da ne moraju biti aktuelne). Uglavnom, mali čoek, velikih mogućnosti i još većeg smisla za humor.“  Od jeseni 2015-te zajedno rade kao pisci i voditelji prvog društveno-političkog satiričnog TV show-a u BiH pod nazivom Monty Dayton show.

U nedelju, 31. januara sa početkom u 20h dolazi Matt Davis u sklopu svoje turneje oko sveta pod nazivom “A World in Jest”! Putovanje je započeo u julu prošle godine u Aziji, a svoju neverovatnu pustolovinu završiće u avgustu na The Fringe – jednom od najvećih svetskih festivala koji se održava u Edinburgu u Škotskoj. Tokom putovanja Matt će beležiti momente sa svojih nastupa koji će se na kraju naći u finalnom projektu koji će prikazati u Škotskoj. Matt Davis ima 35 godina, rođen je u Alabami, a tokom svoje dvedecenijske karijere zabeležio je stotine nastupa u više od 150 gradova i 8 zemalja. Nastupao je na prestižnim svetskim festivalima kao što su Just For Laughs u Montrealu (2012), JFL42 u Torontu (2012) i Sketch Fest u San Francisku (2013).

gostovanja u Ben Akiba comedy club-u 2

Na nastupu će imati i domaću podršku, našu komičarku Jelenu Radanović.

Cena karte je 250 dinara.

Share