Eucerin antiage nega na popustu

Starenje kože je neminovno, ali životne navike mogu da učine da koža izgleda starije ili mlađe nego što inače jeste.

Većina žena želi da njena koža izgleda mlađe, ali uslova, vremena i novca nema uvek dovoljno da bi preduzela sve što je potrebno. Koje su životne navike koje bi na putu do lepše i mlađe kože trebalo da budu prioritetne?

  • Uravnotežena ishrana, dovoljno sna i redovno vežbanje
  • Izbegavanje cigareta i alkohola
  • Redovna nega i zaštita od sunca

Da bi prva dva faktora postali životna navika potrebna je odlučnost i upornost. Kada je nega kože u pitanju, presudan je adakvatan izbor preparata i redovna rutina nege.

Formulacija Eucerin®Hyaluron-Filler, Eucerin®Hyaluron-Filler+Volume Lift i Eucerin®Hyaluron-Filler+Elasticity linija zasniva se na izuzetno efikasnoj Eucerin® kombinaciji hijaluronske kiseline dugog i kratkog lanca, koja daje trenutne i dugotrajne efekte u borbi protiv starenja kože, obezbeđuje adekvatnu hidrataciju i umanjuje bore na površini i duboko u koži. Dnevne kreme iz ovih linija sadrže SPF15 u cilju zaštite od negativnih efekata sunčevog zračenja, među kojima je i prevremeno starenje uzrokovano UV zračenjem, dok su noćne kreme obogaćene sastojcima koji pružaju dodatnu podršku vašoj koži u borbi protiv starenja.

Kreme iz Eucerin® antiage linija pružaju koži sve što joj je potrebno i obezbeđuju višestruke i merljive efekte u borbi protiv starenja kože, uključujući i zaštitu od prevremenog starenja izazvanog suncem, a sada ih možete nabaviti po specijalnoj, 25 odsto nižoj, ceni. Za postizanje još boljih efekata nege, važno je još samo da svoju Eucerin® aniage negu izaberite na osnovu individualnih znakova starenja vaše kože.

  • Kreme iz Eucerin®Hyaluron-Filler linije optimalno hidriraju kožu, deluju na prve znakove starenja, popunjavaju fine linije i duboke bore. Dodatno sadrže bioaktivni saponin koji stimuliše stvaranje hijaluronske kiseline u koži. Noćna krema iz ove linije obogaćena je dekspantenolom, koji podržava proces regeneracije kože tokom noći. Novitet u ovoj liniji je Eucerin® Hyaluron-Filler Dnevna krema SPF 30, pogodna za sve tipove kože, koja koži pruža visoku zaštitu od neželjenih efekata sunca i prevremenog starenja izazvanog sunčevim zračenjem. Redovnom upotrebom krema iz Eucerin®Hyaluron-Filler linije koža je podmlađena, optimalno hidrirana, sveža i blistava! 
  • Formulacija krema iz Eucerin® Hyaluron-Filler+Volume Lift linije zasnovana je na visoko efikasnom magnololu, koji povećava veličinu i broj ćelija koje koži daju volumen, i oligo peptidima, koji jačaju mrežu kolagena i podstiču njegovo obnavljanje. Dnevne kreme iz ove linije sadrže hijaluronsku kiselinu koja poboljšava hidrataciju kože i popunjava bore, dok noćna krema za sve tipove kože takođe sadrži dekspantenol. Nakon redovne nege preparatima iz ove linije lice izgleda podmlađeno sa obnovljenim mladalačkim konturama.
  • Kreme iz Eucerin® Hyaluron-Filler+ Elasticity linije u osnovi svoje formulacije imaju moćne aktivne sastojke, arktin i silimarin i hijaluronsku kiselinu, koji vraćaju koži elastičnost i ublažavaju duboke bore vidljivo poboljšavajući celokupni izgled kože. Noćna krema iz ove linije, pored toga, sadrži i arganovo ulje bogato negujućim lipidima, koje intezivno hrani kožu i pospešuje proces regeneracije tokom sna. Redavna upotreba krema iz ove linije obezbediće vašoj koži blistavost, učiniti je otpornijom i umanjiti bore.

U toku marta u bolje snabdevenim apotekama potražite svoje omiljene kreme iz Eucerin® antiage linija po specijalnoj 25 odsto nižoj ceni. Ponuda traje dok traju zalihe. Popust ne važi za promotivna pakovanja i preparate sa već sniženom cenom.

Share