Dramske radionice za decu: Prolećni duhovi & Najkiš i Najtmur

U nedelju, 29. marta u Kulturnom centru Grad, Kišobran teatar predstaviće dve dramske radionice sa finalnim prezentacijama za decu u okviru pete po redu godišnje manifestacije “Medvedi – u čast proleću“. Broj mesta na radionicama je ograničen, a prijave za najmlađe možete poslati na mejl info@kisobran.org. Učešće na radionicama je besplatno, a učesnici bi sa sobom, ako imaju trebalo da ponesu kabanice, kišobrane i čizme. Radionice su otvorenog tipa tako da je prisutvo roditelja i druge dece dozvoljeno.

Program:

11.00 – 13.00 PROLEĆNI DUHOVI

13.00 – 16.00 NAJKIŠ i NAJTMUR

Dramske-radionice-za-decu-prolecni-duhovi-&-Najkis-i-Najtmur

PROLEĆNI DUHOVI

Prolećni duhovi su vrlo specifična bića. Moraju se prvo otkriti i svaki mora imati svoje zaduženje. Većina njih su povezani nekako sa medvedima, ali još uvek ne znamo kako. Radionica o prolećnih duhovima, namenjena je svoj deci koja znaju da pišu i maštaju. U toku dva sata pisaćemo pisma i priče prolećnim duhovima i postavićemo prva vrata-portal na drvo koje nam bude najbliže. Ješćemo bombone i pustiti mašti da napravi prolećni karambol. Dođite. Broj učesnika je ograničen na 15. Učešće je besplatno.

NAJKIŠ i NAJTMUR

Radionica u trajanju od 4 sata sa finalnom prezentacijom, namenjena deci osnovnoškolskog uzrasta. Cilj nam je da na kraju napravimo malu prezentaciju – predstavu u okviru koje ćemo se baviti klimatskim promenama, kao i onim stvarima koje dolaze uz proleće. Kad stiže NAJKIŠ? A kad njegova drugarica NAJTMUR? Učešće na radionici je besplatno. Broj učesnika je ograničen na 10. Svaki učesnik će biti zamoljen da sa sobom ponese kabanicu, kišobran, gumene čizme ili nešto slično. Dođite da se smejemo i uveseljavamo svet!

Share