Blistava koža uz YSL Beauté novitet

Lansiranjem novog  proizvoda TOUCHE ÉCLAT ALL-IN-ONE GLOW FOUNDATION koji će obogatiti kolekciju Touche Éclat, YSL Beauté u 2018. godini osvaja nove vrhunce.

Posao, zabava, fotografiranje selfija… moderna je djevojka iznimno aktivna i želi da makeup ide ukorak s njezinim potrebama. Stoga je YSL Beauté osmislio proizvod uz pomoć kojeg će uvijek blistati: TOUCHE ÉCLAT ALL-IN-ONE GLOW FOUNDATION.

Tajna je u vodi. Voda – da, ali ne bilo koja. Nova, pametna formulacija donosi prvu YSL-ovu teksturu koja se iz kremaste pretvara u vodenastu, trenutno hidratizirajući kožu i dajući joj baršunast sjaj. U dodiru s kožom, kremasta se tekstura s 50-postotnim udjelom vode i hidratantnim agensima pretvara u vodenastu. TOUCHE ÉCLAT ALL-IN-ONE GLOW FOUNDATION lako se razmazuje i još lakše stapa s kožom, pružajući prirodan izgled uz prekrivanje vidljivih nepravilnosti.

Prekriva poput podloge i pruža dugotrajnu hidrataciju, ostavljajući na koži ‘magličast’ finiš koji je čini zadivljujuće blistavom. Osam nijansi u samo nekoliko sekundi usavršavaju i hidratiziraju kožu, bez masnih tragova i neprirodnog sjaja: B20, B30, BR30, B40, BD40, B50, BD50 i B60.

Pripremite se i zaronite u svjetlost. Nanosi se tako lako da vam neće trebati ogledalo. Vrijeme je da zablistate. #GLOWASYOUGO

Fotograf Craig McDean zaslužan je za vizuale nove kampanje. Jutarnje zrake sunca obasjavaju američki vintage automobil parkiran na pariškim dokovima. Unutra sjede Staz Lindes i Zoë Kravitz, ambasadorice YSL Beautéa, i uživaju u novom sunčanom danu u Parizu. Ležerno nanose novi TOUCHE ÉCLAT ALL-IN-ONE GLOW FOUNDATION i sjedeći na sjajnim kožnim sjedalima kremaste boje, koja podsjećaju na besprijekornu blistavost njihove naizgled gole kože. Redatelj Fabien Constant priču je pretvorio u video uradak. Staz se nakon duge noći budi u automobilu zamagljenih stakala, okupanom jutarnjom svjetlošću. Jednostavno i bez razmišljanja nanosi TOUCHE ÉCLAT WATER COMPACT FOUNDATION, osjećajući se svježe kao nakon okrjepljujućeg sna. Muškarac na susjednom sjedalu polako se budi, oduševljen njezinom ljepotom i svježim izgledom kože. Izlaze iz auta, dajući na znanje da je s njima bila još jedna djevojka. Iz automobila izlazi i Zoë te im se pridružuje na jutarnjem suncu koje obasjava pariške dokove. U sljedećem trenutku razmijene poglede, zatim pogledaju muškarca pa uskoče u automobil, prepune samopouzdanja i želje za putovanjem. Staz i Zoë nestaju u svjetlosti, ostavljajući muškarca na dokovima.

 

 

Share