Ben Barnes zaštitno lice novog muškog mirisa UOMO Salvatore Ferragamo Casual Life

Salvatore Ferragamo predstavlja UOMO Salvatore Ferragamo Casual Life, novi miris za dinamičnog muškarca koji svoj život opisuje kao pustolovinu, izazovno putovanje, uvijek gledajući s povjerenjem i entuzijazmom.

Ben-Barnes-zaštitno-lice-no

Instinkt je njegov znak, znatiželja je njegova energija. UOMO Salvatore Ferragamo Casual Life, potpis mirisa za čovjeka koji ide naprijed.

UOMO Salvatore Ferragamo Casual Life je karizmatična i živopisna prezentacija muškosti, gdje svježe zelene note stupaju u interakciju s moćnim drvenastim i osnažujućim notama čistog zavođenja. Miris se otvara sa svježim notama zelenih listova ljubičice i začinskim notama kardamona i limuna. Srce mirisa izgrađeno je oko kave, tradicionalnog i autentičnog talijanskog sastojka, pomiješanog s toplim ambroxom i svijetlim geraniumom. Drvo kašmira i elegantna bijela cedrovina u kombinaciji s dodirom bijelog mošusa daju senzualni potpis dinamičnog i elegantnog čovjeka.

Olfaktivna obitelj: Drvenasto-zelena

Ben-Barnes-zastitno-lice-no

Parfumeri: Aurelien Guichard & Alberto Morillas

KAMPANJA

UOMO Salvatore Ferragamo Casual Life predstavlja jezgru muških vrijednosti brenda, komunicirajući znatiželju suvremenog i dinamičnog gospodina, koju u reklamnoj kampanji interpretira glumac Ben Barnes. Talijanski stav nije samo pitanje stila, to je “umjetnost življenja” i način života, autentičan i optimističan pristup svakom detalju i trenutku života.

Share