Bea Džonson u Podgorici: Priča o životu bez otpada

U ponedeljak, 25. juna 2018. godine, u bioskopu Cineplexx u Podgorici održaće se predavanje zero-waste autorke Bee Džonson o načinu života koji je odgovoran prema životnoj sredini. Organizaciju predavanja potpisuju NVO „Zero-Waste Montenegro“, eko turistička organizacija „Montenegro Eco Adventures“, fondacija princa Alberta II od Monaka „BEMED“ i Nacionalna turistička organizacija Crne Gore.

Bea Džonson, osoba kojoj treba da zahvalimo na tome što je zero-waste pokret dobio na značaju tokom poslednjih nekoliko godina, dolazi i na naše podneblje! Autorka bloga „Zero Waste Home“ će u ponedeljak, 25. juna, u bioskopu Cineplexx u Delta City-ju u Podgorici održati predavanje o životu bez otpada.

Bea je nedavno završila svoju sedamnaestodnevnu turneju, tokom koje je publici u 16 zemalja približila kako živjeti bez otpada na način koji je prijemčiv porodičnim domaćinstvima.

Istom prilikom će NVO „Zero-Waste Montenegro“ najaviti svoj novi projekat proizvodnje modernih cegera za višekratnu upotrebu na crnogorskom tržištu.

Ulaz na predavanje je besplatan, a prethodna registracija mjesta u publici je obavezna, putem linka. Organizatori mole sve zainteresovane da ne štampaju pozivnicu, kako ne bi stvarali papirni otpad, već da samo na ulazu pokažu digitalnu verziju karte na mobilnom telefonu.

Share